ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Доповідач:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Підготував:

Департамент освіти та гуманітарної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

Дата:

20.03.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 908-9-рд
Про затвердження міської програми надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у м. Черкаси в частині культурного забезпечення

              Проект рішення
            № 908-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА  
Про затвердження міської програми надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у м. Черкаси в частині культурного забезпечення            
Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26, підпункту 1 пункту «а» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 91 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради  від 18.12.2007 №1722 «Про затвердження Положення про порядок розроблення міських програм, моніторингу та звітності про їх виконання та правила складання паспортів місцевих програм», з метою створення сприятливих умов для культурного та духовного розвитку внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити міську програму надання підтримки внутрішньо переміщеним та /або евакуйованим особам у м.Черкаси в частині культурного забезпечення (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чубіну А.С. та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Холупняк К.О.).
 
                 
Міський голова         Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про затвердження міської програми надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у м.Черкаси в частині культурного забезпечення»
 
У зв`язку з необхідністю підтримки внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, організації  для них цікавого дозвілля шляхом проведення заходів з емоційного розвантаження, залучення до участі у клубних формуваннях, культурно-мистецьких проектах, створення належних умов для творчої самореалізації, підготовлено даний проект рішення.
Прийняття рішення дасть змогу сприяти розширенню можливостей доступу внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб до культурних послуг, створенню якісних мистецьких просторів для навчання та спілкування  в закладах культури.
 
Директор департаменту                                                                           Богдан БЄЛОВ
 
 
 
 

ДОДАТКИ

1 908-9-рд 20.03.23 додаток.pdf Переглянути
2 908-9-рд 20.03.23 (експертний висновок).pdf Переглянути