ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

2445-9-рд

Дата реєстрації:

27.02.2024

Проголосовано:

28.03.2024 10:50:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2445-9-рд




















































































































              Проєкт рішення
            № 2445-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу у власність Черкаської міської територіальної громади зовнішньої мережі водовідведення          
               
                 

Розглянувши колективне звернення мешканців м.Черкаси (вх. ДУС та Ю3 від 05.12.2023 №14204-2), згоду КП «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради (вих. від 11.12.2023 №6059/04)  щодо безоплатної передачі у  власність Черкаської міської територіальної громади та у господарське відання, баланс  КП «Черкасиводоканал» зовнішньої мережі водовідведення по вул. Садовій від будинку №75 до будинку №130 та по вул. Гуржіївській від будинку №92 до будинку №110, керуючись частиною 3 ст. 78 Господарського кодексу України, ст. 319, 327 Цивільного кодексу України, п. 2, 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади зовнішньої мережі водовідведення по вул. Садовій від будинку №75 до будинку №130 та по вул. Гуржіївській від будинку №92 до будинку №110.

2. Передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації, у господарське відання та на баланс комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради зовнішню мережу водовідведення по вул. Садовій від будинку №75 до будинку №130 та по вул. Гуржіївській від будинку №92 до будинку №110, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю  298 313,00 (двісті дев’яносто вісім тисяч триста тринадцять) гривень 00 копійок без ПДВ.

 3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства,  транспорту та екології (Абрамова К.С.).

                 
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 









Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про передачу у власність Черкаської міської територіальної громади зовнішньої мережі водовідведення»


          Нормою ст.2, ст.4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

Передача у господарське відання та на баланс комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради зовнішньої мережі водовідведення по вул. Садовій від будинку №75 до будинку №130 та по вул. Гуржіївській від будинку №92 до будинку №110 забезпечить належне її утримання.

 

 

Директор департаменту                                                                     Ірина УДОД