ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

2110-9-рд

Дата реєстрації:

12.01.2024

Проголосовано:

28.03.2024 10:50:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2110-9-рд




















































































































Проєкт рішення
№ 2110-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про визначення балансоутримувачем нежитлових приміщень департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради
Розглянувши висновки суб’єкта оціночної діяльності ПП «Ажіо» про вартість об’єктів нерухомості, з метою упорядкування обліку майна територіальної громади міста Черкаси та більш ефективного його використання, відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:



1. Визначити балансоутримувачем нежитлового приміщення по вул. Захисників України, 34/1 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.

1.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлове приміщення по вул. Захисників України, 34/1, загальною площею 253,5 кв.м., у сумі 1 526 990,00 (один мільйон п’ятсот двадцять шість тисяч дев’ятсот дев’яносто) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.

2. Балансоутримувачу частини (69,9 кв.м.) нежитлового приміщення по вул. Хрещатик, 188 департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради дооблікувати 232,5 кв.м. приміщення.

2.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради обліковувати на балансі нежитлові приміщення по вул. Хрещатик, 188, загальною площею

232,5 кв.м., у сумі 951 860,00 (дев’ятсот п’ятдесят одна тисяча вісімсот шістдесят) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.

3. Балансоутримувачу частини (251,7 кв.м.) нежитлового приміщення по

вул. Олени Теліги, 1 департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради дооблікувати 148,6 кв.м. приміщення.

3.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлове приміщення по вул. Олени Теліги, 1, загальною площею 148,6 кв.м., у сумі 971 970,00 (дев’ятсот сімдесят одна тисяча дев’ятсот сімдесят) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.

4. Визначити балансоутримувачем нежитлового приміщення по бул. Шевченка, 194 департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради.

4.1. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради взяти на бухгалтерський облік нежитлове приміщення по бул. Шевченка, 194, загальною площею 251,4 кв.м., у сумі 3 136 070,00 (три мільйони сто тридцять шість тисяч сімдесят) гривень з врахуванням ПДВ, визначеною експертним шляхом.

5. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 19.10.2023 № 48-4 «Про визначення балансоутримувачем нежитлових приміщень департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради», а саме пункти 5, 5.1 виключити.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірину УДОД та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології  (Карина АБРАМОВА).
Міський голова Анатолій   БОНДАРЕНКО



 



        
Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про визначення балансоутримувачем нежитлових приміщень департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради»

 

Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб`єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Передача об`єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

Передача департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради нежитлових приміщень забезпечить упорядкування обліку майна Черкаської міської територіальної громади та більш ефективне його використання.

 

 
Директор департаменту                                                                Ірина УДОД