ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент фінансової політики


Доповідачі:



Департамент фінансової політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

2101-9-рд

Дата реєстрації:

08.01.2024

Проголосовано:

01.02.2024 10:51:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2101-9-рд

















































































































              Проєкт рішення
            №2101-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про розгляд електронної петиції від 19.12.2023 № Че/2200-еп «ПРОПОЗИЦІЇ змін до бюджету 2024 від громади міста Черкаси»          
               
                 

Керуючись статтею 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2023 № 2-143 (зі змінами), з метою розгляду порушених в електронній петиції питань, враховуючи службову записку департаменту фінансової політики Черкаської міської ради, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Електронну петицію від 19.12.2023 № Че/2200-еп «ПРОПОЗИЦІЇ змін до бюджету 2024 від громади міста Черкаси» підтримати частково.

2. Управлінню цивільного захисту населення Черкаської міської ради забезпечити взаємодію з військовими частинами Збройних Сил України, силами безпеки та силами оборони щодо визначення їх потреб, за результатами розгляду Черкаським обласним штабом оборони відповідних потреб здійснювати планування фінансових видатків в межах міських цільових програм. У разі відсутності бюджетних призначень, спільно з головними розпорядниками коштів вжити вичерпних заходів щодо забезпечення таких видатків.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Беззубенка В.А. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань бюджету та економічного розвитку (Гладкий Г.А.).

 

 

 
                 
                 
Міський голова   Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 
 Міському голові

Анатолію БОНДАРЕНКУ

 


Службова записка


На офіційний портал Черкаської міської ради надійшла електронна петиція від 19.12.2023 № Че/2200-еп «ПРОПОЗИЦІЇ змін до бюджету 2024 від громади міста Черкаси».

Необхідно зазначити, що до проекту бюджету на 2024 рік до 18  грудня 2023 року приймалися пропозиції, які є тотожними  переліку наданим в петиції. Всі пропозиції, які надійшли на адресу Черкаської міської ради, були розглянуті на засіданнях постійної комісії Черкаської міської ради з питань бюджету та економічного розвитку під час обговорення проекту бюджету Черкаської міської територіальної громади на 2024 рік та прийняті відповідні рішення. Також на засіданнях постійної комісії Черкаської міської ради з питань бюджету та економічного розвитку були заслухані всі керівники комунальних підприємств Черкаської міської ради.

Напрацьовані спільні пропозиції були розглянуті на засіданні Черкаської міської ради (порівняльна таблиця щодо врахування пропозицій поданих в електронній петиції в бюджеті на 2024 рік додається), що відбулася 22 грудня 2023 року та за результатами їх розгляду, під час схвалення бюджету Черкаської міської територіальної громади на 2024 рік, були передбачені бюджетні призначення в межах Програми підтримки Збройних Сил України на 2022-2023 роки в сумі 443 012,1 тис. грн. Отже, на сьогодні вже проведена робота щодо розгляду наданих в петиції пропозицій та напрацьовані узгоджені пропозиції.

Враховуючи вищевикладене, просимо:

1. Винести на розгляд Черкаської міської ради проект рішення Черкаської міської ради «Про розгляд електронної петиції від 19.12.2023 № Че/2200-еп «ПРОПОЗИЦІЇ змін до бюджету 2024 від громади міста Черкаси», яким електронну петицію підтримати частково.

2. Доручити управлінню цивільного захисту забезпечити ефективну взаємодію з військовими частинами Збройних Сил України, силами безпеки та силами оборони щодо визначення їх потреб, за результатами розгляду Черкаським обласним штабом оборони  відповідних потреб здійснювати планування фінансових видатків в межах міських цільових програм.

 

Директор департаментуТетяна ХАРЕНКО

 




Перший заступник міського голови

з питань діяльності виконавчих органів ради                                        Сергій ТИЩЕНКО

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 2101-9-рд 08.01.24 враховані пропозиції громадськості.pdf Переглянути