ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент фінансової політики


Доповідачі:



Департамент фінансової політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

2089-9-рд

Дата реєстрації:

12.12.2023

Проголосовано:

01.02.2024 10:49:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2089-9-рд




















































































































              Проєкт рішення
            № 2089-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про розгляд електронної петиції від 07.11.2023 № Че/2175-еп «Фінансування ЗСУ – пріоритет №1»          
               
                 

Керуючись статтею 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2023 № 2-143 (зі змінами), з метою розгляду порушених в електронній петиції питань, враховуючи службову записку департаменту фінансової політики Черкаської міської ради, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Електронну петицію від 07.11.2023 № Че/2175-еп «Фінансування ЗСУ – пріоритет № 1» підтримати частково.

2. Управлінню цивільного захисту населення Черкаської міської ради забезпечити взаємодію з військовими частинами Збройних Сил України, силами безпеки та силами оборони щодо визначення їх потреб, за результатами розгляду Черкаським обласним штабом оборони відповідних потреб здійснювати планування фінансових видатків в межах міських цільових програм. У разі відсутності бюджетних призначень, спільно з головними розпорядниками коштів вжити вичерпних заходів щодо забезпечення таких видатків.

3. Керівникам виконавчих органів Черкаської міської ради визначити перелік інформації щодо показників бюджету, встановлених рішенням про бюджет Черкаської міської територіальної громади, що не підлягає оприлюдненню на офіційних вебресурсах органів місцевого самоврядування в умовах дії воєнного стану, з урахуванням обмежень та рекомендацій, встановлених законодавством та відповідними органами. Оперативно надавати зазначену інформацію до управління інформаційної політики Черкаської міської ради, департаменту фінансової політики Черкаської міської ради та департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Беззубенка В.А. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань бюджету та економічного розвитку (Гладкий Г.А.).

 

 
                 
                 
Міський голова       Анатолій  БОНДАРЕНКО