ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

департамент архітектури та містобудування


Доповідачі:



департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

3615-9-з

Дата реєстрації:

22.11.2023

Проголосовано:

18.01.2024 11:14:55

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3615-9-з

































































































Проект рішення
№ 3615-9-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Геронимівській громадянину Кононенку Д.В. (земельна ділянка з об’єктом нерухомого майна, учасник бойових дій)

Розглянувши заяву громадянина Кононенка Д.В. про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, враховуючи інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна, витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 01.11.2023 № 01-04/46604, керуючись статтями 12, 116, 118, 120, 121, 122, 123, 134 Земельного кодексу України та ст. 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Кононенку Денису Вікторовичу по вул. Геронимівській площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) враховуючи, що на земельній ділянці розташований об’єкт нерухомого майна який не належить гр. Кононенку Д.В. на праві приватної власності.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Артур Савін) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).

 

 

Міський голова                                                          Анатолій БОНДАРЕНКО
 

 

 

 
 

 
   
Пояснювальна записка

до проєкту рішення:

«Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул. Геронимівській громадянину

Кононенку Д.В. (земельна ділянка з об’єктом нерухомого майна, учасник бойових дій)»

 

Даним проектом рішення передбачено відмову у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Кононенку Денису Вікторовичу по вул. Геронимівській площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) враховуючи, що на земельній ділянці розташований об’єкт нерухомого майна який не належить гр. Кононенку Д.В. на праві приватної власності.   

Згідно ст. 118 Земельного кодексу громадянин, заінтересований у приватизації земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизації, що перебуває у його користуванні, у тому числі земельної ділянки, на якій розташовані жилий будинок, господарські будівлі, споруди, що перебувають у його власності, подає клопотання до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування, що передає земельні ділянки державної чи комунальної власності у власність відповідно до повноважень, визначених статтею 122 цього Кодексу.

Відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна за громадянином Кононенком Денисом Вікторовичем відсутнє зареєстроване майно по вул. Геронимівській.

Громадянин Кононенко Д.В. пред’явив посвідчення відповідно до якого має право на пільги, встановлені законодавством України для ветеранів війни – учасників бойових дій.

 

 

Дата надходження документації: 09.10.2023 (№ 01-04/46604)

Кінцевий термін прийняття рішення ЧМР: 09.11.2023

 

 

Начальник управління

земельних ресурсів, 

землеустрою та інспектування                                              Руслан ДОНЕЦЬ

 

 



 

ДОДАТКИ