ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг


Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

2066-9-рд

Дата реєстрації:

21.11.2023

Проголосовано:

22.12.2023 10:24:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2066-9-рд



















































































































              Проєкт рішення
             № 2066-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
                 
                 
Про розгляд електронної петиції від 28.10.2023 №Че/2169-еп щодо «перенесення жіночої консультації номер 2 з теперішнього місця на Чехова»          
                 
                 
Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 №2-143, з метою розгляду порушених в електронній петиції питань, враховуючи інформацію департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради, Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:
 

1. Електронну петицію від 28.10.2023 №Че/2169-еп щодо «перенесення жіночої консультації номер 2 з теперішнього місця на Чехова» підтримати частково.



2. Враховуючи проєкт спроможної мережі Черкаської області разом із трирічним планом розвитку мережі та планами розвитку окремих медичних закладів, доручити департаменту охорони здоров’я та медичних послуг забезпечити контроль за дотриманням законодавства у процесі створення спроможної мережі.



3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Беззубенка В.А. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).

 
                 
                 
Міський голова     Анатолій БОНДАРЕНКО




 





























 
Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про розгляд електронної петиції від 28.10.2023 №Че/2169-еп щодо перенесення жіночої консультації номер 2 з теперішнього місця на Чехова»

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2023 №174 «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я» затверджено Порядок функціонування госпітальних округів і госпітальних кластерів та встановлення їх меж (далі – Порядок). Види багатопрофільних лікарняних закладів у складі спроможної мережі визначаються відповідно до  переліку напрямів медичного обслуговування згідно з додатком до зазначеного Порядку; усі існуючі лікувальні заклади потребуватимуть змін.

З метою забезпечення раціонального використання матеріальних ресурсів, зменшення витрат, оптимізації та збільшення ефективності роботи, адміністрацією  КНП «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини» прийнято рішення щодо переміщення частини персоналу жіночої консультації №2 з приміщень за адресою просп. Перемоги, 16/1, до жіночої консультації №1 за адресою вул.Чехова, 101.

 

 
Директор     Всеволод КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ
           
         



 

ДОДАТКИ

1 2066-9-рд 21.11.23 Петиція.pdf Переглянути