ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

2043-9-рд

Дата реєстрації:

20.10.2023

Проголосовано:

22.12.2023 10:24:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2043-9-рд




















































































































              Проєкт рішення
            № 2043-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу у власність Черкаської міської територіальної громади та у господарське відання, баланс              КП «Черкасиводоканал» зовнішньої мережі водовідведення                 гуртожитку №2 по вул. Олексія Панченка, 15/1          
               
                 
Розглянувши лист Черкаської медичної академії (вх. ДУС та ЮЗ від 09.10.2023 № 15956-01-18), згоду КП «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради (вих. від 05.09.2023 № 4442/04)  щодо безоплатної передачі у  власність Черкаської міської територіальної громади та у господарське відання, баланс  КП «Черкасиводоканал» зовнішньої мережі водовідведення гуртожитку №2 по вул. Олексія Панченка, 15/1, керуючись частиною 3 ст. 78 Господарського кодексу України, ст. 319, 327 Цивільного кодексу України,  п. 2, 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади зовнішньої мережі водовідведення гуртожитку №2 по вул. Олексія Панченка, 15/1.

2. Передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації, у господарське відання та на баланс комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради зовнішньої мережі водовідведення гуртожитку №2 по вул. Олексія Панченка, 15/1, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 27 750,00 (двадцять сім тисяч сімсот п’ятдесят) гривень 00 копійок без ПДВ.

 3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства,  транспорту та екології (Батир Р.А.).
                 
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО



 








Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про передачу у власність Черкаської міської територіальної громади та у господарське відання, баланс КП «Черкасиводоканал» зовнішньої мережі водовідведення гуртожитку №2 по вул. Олексія Панченка, 15/1»


          Нормою ст.2, ст.4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

Передача у господарське відання та на баланс комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради зовнішньої мережі водовідведення гуртожитку №2 по вул. Олексія Панченка, 15/1 забезпечить належне їх утримання.

 

Директор департаменту                                                                     Ірина УДОД