ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент управління справами та юридичного забезпечення


Доповідачі:



Департамент управління справами та юридичного забезпечення

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

2000-9-рд

Дата реєстрації:

11.09.2023

Проголосовано:

19.10.2023 13:10:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    0
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    5
  • Не голосували
    25
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2000-9-рд

















































































































Проєкт рішення
2000-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про реєстр Черкаської міської територіальної громади

Відповідно до статей 25, 37¹, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2022 р. № 265 «Деякі питання декларування і реєстрації місця проживання та ведення реєстрів територіальних громад», Черкаська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Створити реєстр Черкаської міської територіальної громади.

2. Комунальному підприємству «ІНСТИТУТ РОЗВИТКУ МІСТА ТА ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ» Черкаської міської ради (Надія ІВАШКОВА) забезпечити придбання програмного комплексу, призначеного для автоматизації процесів формування та ведення реєстру Черкаської міської територіальної громади, збирання, захисту, зберігання обліку і поширення (у порядку визначеному чинним законодавством України) інформації про особу та про документи, до яких вносяться відомості, що використовуються в діяльності Черкаської міської ради (її виконавчих органів та комунальних підприємствах, установах та організаціях) та інших субʼєктів надання послуг населенню Черкаської міської територіальної громади, а також автоматизації процесів надання адміністративних, соціальних та інших послуг, в тому числі видачі «Картки містянина». 

3. Виконавчому комітету Черкаської міської ради затвердити Положення про реєстр Черкаської міської територіальної громади. 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ТИЩЕНКА.

  

Міський голова Анатолій БОНДАРЕНКО



 



 
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про реєстр Черкаської міської територіальної громади»

 

Керуючись статтями 25, 371 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2022 № 265 «Деякі питання декларування і реєстрації місця проживання та ведення реєстрів територіальних громад», на виконання висновків спільної наради, що відбулася 08.09.2023, підготовлено проєкт рішення Черкаської  міської ради, яким пропонується створити реєстр Черкаської міської територіальної громади.

В рамках програми цифрового перетворення Черкаської міської територіальної громади «Цифрове місто Черкаси» на 2022 – 2025 роки, затвердженої рішенням Черкаської міської ради від 01.12.2022 № 33-24, комунальному підприємству «ІНСТИТУТ РОЗВИТКУ МІСТА ТА ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ» Черкаської міської ради передбачена можливість закупівлі відповідного програмного комплексу.

Проєктом рішення також пропонується делегувати повноваження із затвердження Положення про реєстр Черкаської міської територіальної громади виконавчому комітету Черкаської міської ради. Зазначене Положення  буде встановлювати порядок адміністрування, наповнення та доступу до реєстру, а також порядок використання інформації, що міститься в ньому.

 

 

 

В.о. директора департаменту управління

справами та юридичного забезпечення                    Катерина ПИДОРИЧ