ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології


Доповідачі:



Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

2026-9-рд

Дата реєстрації:

29.09.2023

Проголосовано:

19.10.2023 11:16:13

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2026-9-рд

















































































































                Проект рішення
              №2026-9-рд
      ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
                 
                   
Про розгляд електронної петиції щодо продовження руху маршрутів №4, №6, №26 до мікрорайону «Лісовий»          
               

Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 №2-143 та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Електронну петицію щодо продовження руху маршрутів №4, №6, №26 до мікрорайону «Лісовий» підтримати частково.

 

2. Департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради (Отрешко С.В.) розглянути можливості щодо продовження руху маршрутів №4, №6, №26 до мікрорайону «Лісовий» після введення в експлуатацію першої черги об’єкту «Реконструкція вулиці Менделеєва від вул. Санаторної до вул. Ярослава Галана, м. Черкаси».

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Отрешка С.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

Міський голова             Анатолій БОНДАРЕНКО  



 

 

 

 

 

 

 

                                                                             






























 
Пояснювальна записка

до проекту рішення «Про розгляд електронної петиції щодо продовження руху маршрутів №4, №6, №26 до мікрорайону «Лісовий»

 

Відповідно до ст. 5 ЗУ «Про транспорт» відносини підприємств транспорту загального користування з центральними та місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування будуються на встановлених нормативів відповідно до чинного законодавства України.

Відповідно до розроблених і затверджених проектних рішень роботи на об’єкті «Реконструкція вулиці Менделеєва від вул. Санаторної до вул. Ярослава Галана, м. Черкаси» передбачено виконати у дві черги, а саме: від вул. Менделєєва (наразі Святителя – хірурга Луки) до перехрестя вул. Олексія Панченка з вул. Смаглія; продовження вул. Менделєєва до перехрестя вул. Олексія Панченка (наразі Пахарів Хутір) з вул. Михайла Старицького.

Відповідно до п. 2.12 наказу Мінінфраструктури від   № 480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом» повинно бути забезпечено визначення відповідності стану, типу покриття і ширини проїзної частини дороги та узбіч, горизонтальних і вертикальних радіусів кривих, поздовжніх ухилів, видимості та облаштування доріг, а також залізничних переїздів вимогам Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 1994 року № 198, ДСТУ 3587-97 «Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану».

Наразі перша черга об’єкту не здана в експлуатацію, питання щодо зміни маршрутів громадського транспорту №4, №6, №26 доречно розглядати після введення об’єкта «Реконструкція вулиці Менделеєва від вул. Санаторної до вул. Ярослава Галана, м. Черкаси» (І черга) в експлуатацію, передачі на баланс КП «ЧЕЛУАШ».

 
Директор департаменту         Сергій ОТРЕШКО
           
           



 

 

ДОДАТКИ

1 2026-9-рд 29.09.23 петиція.pdf Переглянути