ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

2003-9-рд

Дата реєстрації:

13.09.2023

Проголосовано:

28.09.2023 11:32:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2003-9-рд






























































































              Проєкт рішення
             № 2003-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 26.06.2003 №3-531 «Про перелік об’єктів права міської комунальної власності та уповноважених органів, яким вони передаються в оперативне управління»          
               
                 

        Розглянувши лист КП «Дирекція парків» (вх. ДУС та ЮЗ від 04.09.2023   № 13754-01-15) щодо внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 26.06.2003 №3-531 «Про перелік об’єктів права міської комунальної власності та уповноважених органів, яким вони передаються в оперативне управління» з метою реєстрації права власності, відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 26.06.2003 №3-531 «Про перелік об’єктів права міської комунальної власності та уповноважених органів, яким вони передаються в оперативне управління», а саме розділ 3 «Галузь «Культура та мистецтво» пункт 3.6 доповнити підпунктом 3.6.5 в наступній редакції:.

 

«3.6.5 Майновий комплекс «Берегоукріплення житлового мікрорайону «Митниця» - І черга» та «Берегоукріплення сполучення шпунтової стінки із береговою лінією»

 








































1 Огорожа м.Черкаси,                   вул. Козацька, б/н господарське відання КП «Дирекція парків»
2 Берегоукріплення житлового мікрорайону «Митниця» - І черга - « - - « -
3 Берегоукріплення сполучення шпунтової стінки із береговою лінією - « - - « -
4 Причал - « - - « -
5 Вимощення - « - - « -
6 Вимощення - « - - « -



 

2. Майновий комплекс «Берегоукріплення житлового мікрорайону «Митниця» - І черга» та «Берегоукріплення сполучення шпунтової стінки із береговою лінією» передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації, у господарське відання і на баланс комунальному підприємству «Дирекція парків» Черкаської міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

 

 

Міський голова
       

 

Анатолій
 

 

БОНДАРЕНКО



 

 

                       

 

 
Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради

Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 26.06.2003 №3-531 «Про перелік об’єктів права міської комунальної власності та уповноважених органів, яким вони передаються в оперативне управління»



 

         Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

Внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 26.06.2003 №3-531 «Про перелік об’єктів права міської комунальної власності та уповноважених органів, яким вони передаються в оперативне управління» необхідне для реєстрації права власності комунального майна та забезпечить його належне утримання.

 

Заступник директора департаменту –

начальник управління власністю                                           Ірина КРАМАР

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 2003-9-рд 13.09.23 Порівняльна таблиця.pdf Переглянути