ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

департамент житлово-комунального комплексу


Доповідачі:



департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

1081-9-рд

Дата реєстрації:

21.08.2023

Проголосовано:

28.09.2023 11:32:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1081-9-рд

















































































































             

 
Проект рішення
            № 1081-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про створення об’єкту

благоустрою: площа

«Української пісні» у м. Черкаси
       
                 
                 

Відповідно до п. а ст. 12 Земельного кодексу України, п. 34 та п. 44 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 9 ч. 1 ст. 2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 13 та ст. 20 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Протоколу засідання топонімічної комісії при виконавчому комітеті Черкаської міської ради від 05.01.2023, рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 11.08.2023 №1044 «Про проєкт рішення міської ради «Про створення об’єкту благоустрою: площа «Української пісні» у м. Черкаси», враховуючи п. 2. 2 та п. 2. 3 статуту комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради, з метою організації об’єктів благоустрою та забезпечення належного їх утримання, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:



  1. Створити об’єкт благоустрою та надати статус площі, з назвою «Української пісні», земельній ділянці – на розі вул. Юрія Іллєнка та Сергія Амброса, орієнтовною площею 0,1588 га згідно з додатком.

  2. Визначити комунальне підприємство «Благоустрій» Черкаської міської ради (Андрій Сопілков) балансоутримувачем площі «Української пісні» (для утримання в належному стані та благоустрою) згідно з викопіюванням з плану міста, що додається.



3. Департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради підготувати та подати на розгляд виконавчого комітету проєкт рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 18.02.2020 №163 «Про перелік об’єктів топоніміки міста Черкаси»;

4. Управлінню інформаційної політики Черкаської міської ради офіційно оприлюднити це рішення в засобах масової інформації та на офіційному веб-порталі Черкаської міської ради (www.rada.cherkasy.gov.ua).

5. Зобов’язати комунальне підприємство «Благоустрій» (Андрій Сопілков) здійснити дії, направлені на оформлення земельної ділянки новоствореної площі, відповідно до вимог Земельного кодексу України.  

6. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради (Андрій Наумчук) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан Батир).

                 
                 
Міський голова     Анатолій БОНДАРЕНКО



 





УКРАЇНА

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ

вул. Байди Вишневецького, 36, м.Черкаси, 18000, тел.: (0472) 36-11-35, факс: (0472) 32-52-46



 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення міської ради «Про створення об’єкту благоустрою: площа «Української пісні» у м. Черкаси

 

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 11.08.2023 №1044 «Про проєкт рішення міської ради «Про створення об’єкту благоустрою: площа «Української пісні» у м. Черкаси», а також на виконання доручення топонімічної комісії при виконавчому комітеті Черкаської міської ради (Протокол засідання від 05.01.2023) щодо створення площі «Української пісні» на розі вул. Юрія Іллєнка та Сергія Амброса в місті Черкаси, пропонуємо розглянути проект рішення про «Про створення об’єкту благоустрою: площа «Української пісні» у м. Черкаси.

Враховуючи наявність території на розі вул. Юрія Іллєнка та Сергія Амброса, орієнтовною площею 0,1588 га, пропонуємо присвоїти їй статус – площа з назвою «Української пісні». З метою утримання в належному стані даної території, пропонуємо визначити її балансоутримувачем комунальне підприємство «Благоустрій» Черкаської міської ради.

 

 

В.о. директора департаменту

житлово-комунального комплексу                                             Андрій НАУМЧУК

 

 

ДОДАТКИ

1 1081-9-рд 21.08.23 додаток.pdf Переглянути