ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент житлово-комунального комплексу


Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

1067-9-рд

Дата реєстрації:

09.08.2023

Проголосовано:

28.09.2023 11:32:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1067-9-рд

 














































































































































              Проект рішення  
            №1067-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
                   
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради в новій редакції          
                 
                   
Керуючись пунктом 5 статті 57, статтею 78 Господарського Кодексу України, згідно зі статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою уточнення розміру статутного капіталу комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради» та приведення його до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради у розмірі

10 429 735 грн. (десять мільйонів чотириста двадцять дев’ять тисяч сімсот тридцять п’ять гривень 00 коп.).

2. Затвердити Статут комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради в новій редакції згідно з додатком.

3. Виконуючому обов’язки директора комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради Сопілкову А.А. здійснити реєстрацію Статуту у встановленому порядку.

4. Визнати таким, що втратив чинність пункт 2 рішення Черкаської міської ради від 26.01.2023 року № 35-24 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради в новій редакції».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Наумчук А.М..) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
                   
                   
Міський голова             Анатолій БОНДАРЕНКО  




Пояснювальна записка до


Проекту рішення «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради в новій редакції»

 


Рішенням Черкаської міської ради від 26.01.2023 року № 35-24 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради в новій редакції» було вирішено затвердити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради у розмірі 10 271 881 грн. (десять мільйонів двісті сімдесят одна тисяча вісімсот вісімдесят одна гривня) та затвердити Статут комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради в новій редакції згідно з додатком.

Відповідно до пункту 5.1. рішення Черкаської міської ради від 13.07.2023 № 43-19 «Про надання згоди на безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади комплексу ігрового дитячого та визначення балансоутримувачем дитячих та спортивних майданчиків КП «Благоустрій» Черкаської міської ради» було вирішено передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації комплекс ігровий дитячий КВ  3-9, розташований по вул. Благовісній, 170 у господарське відання та на баланс комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради, як внесок до Статутного капіталу підприємства вартістю 157 854,00 (сто п’ятдесят сім тисяч вісімсот п’ятдесят чотири) гривень 00 коп.

Враховуючи те, що статутний капітал КП «Благоустрій» збільшиться на суму вартості ігрового дитячого комплексу КВ  3-9, розташованого по вул. Благовісній, 170, а саме на вартістю 157 854,00 (сто п’ятдесят сім тисяч вісімсот п’ятдесят чотири) гривень 00 коп. з метою приведення Статуту КП «Благоустрій Черкаської міської ради, просимо підтримати та прийняти рішення Черкаської міської ради «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради в новій редакції».

 

 

В.о. директора департаменту                                                                 Андрій НАУМЧУК

 

 

 



 
Порівняльна таблиця внесення змін до Статуту КП «Благоустрій»

 
















Поточна редакція Нова редакція
4.2.  Статутний капітал Підприємства становить 10 271 881 грн. (десять мільйонів двісті сімдесят одна тисяча вісімсот вісімдесят одна гривня).

До статутного капіталу Підприємства відноситься майно, в тому числі грошові кошти, яке отримане за рішенням Власника, щодо збільшення статутного капіталу, та підлягає самостійній реєстрації Підприємством таких змін у встановленому порядку до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань в місячний термін з моменту прийняття відповідного рішення Власника.
4.2. Статутний капітал Підприємства становить 10 429 735 грн. (десять мільйонів чотириста двадцять дев’ять тисяч сімсот тридцять п’ять гривень 00 коп.).

До статутного капіталу Підприємства відноситься майно, в тому числі грошові кошти, яке отримане за рішенням Власника, щодо збільшення статутного капіталу, та підлягає самостійній реєстрації Підприємством таких змін у встановленому порядку до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань в місячний термін з моменту прийняття відповідного рішення Власника.
   

 

 

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 1067-9-рд 09.08.23 Статут Благоустрій.pdf Переглянути