ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Відділ "Патронатна служба"


Доповідачі:



Відділ "Патронатна служба"

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

1096-9-рд

Дата реєстрації:

08.09.2023

Проголосовано:

28.09.2023 11:32:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1096-9-рд

 































































              Проєкт рішення  
             № 1096-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
Про внесення змін до рішення

Черкаської міської ради від 10.04.2020 № 2-5914 «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами»
           
 
Відповідно до ст.ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування   в Україні», з метою відзначення вагомого внеску в економічний, науково-технічний та соціально-культурний розвиток територіальної громади міста, зміцнення засад місцевого самоврядування, забезпечення оборони України, захист безпеки населення та інтересів держави, благодійну, громадську діяльність жителями міста Черкаси, інших регіонів України, працівниками підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності, правоохоронних органів, військовослужбовцями, представниками громадських об’єднань, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до  рішення Черкаської міської ради від 10.04.2020  № 2-5914 «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами»,  виклавши пункти Положення про цінний подарунок міського голови  м. Черкаси (далі - Положення), затвердженого цим рішенням, у новій редакції:

1.1. Пункт 1.1. Положення:

«1.1. Цінний подарунок міського голови (далі - цінний подарунок)   є відзнакою за значний внесок в економічний, науково-технічний та соціально-культурний розвиток територіальної громади міста, зміцнення засад місцевого самоврядування, забезпечення оборони України, захист безпеки населення  та інтересів держави, благодійну, громадську діяльність і інше.».

             1.2. Пункт 1.3. Положення:

  «1.3. Цінним подарунком можуть бути нагороджені жителі міста Черкаси, інших регіонів України, працівники підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності, правоохоронних органів, військовослужбовці, представники громадських об’єднань, які зробили значний особистий внесок у сферах діяльності, зазначених у пункті 1.1. цього Положення.».

1.3. Пункт 2.1. Положення:

  «2.1. Клопотання для нагородження цінним подарунком надається міському голові секретарем міської ради, першим заступником, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради,  керівниками виконавчих органів міської ради, підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності, правоохоронних органів, військових формувань, громадських об’єднань не пізніше, ніж за 30 днів до запланованої дати нагородження. Клопотання повинно містити інформацію про конкретні заслуги працівника, військовослужбовця, за що та з нагоди чого подається до нагородження. У клопотанні повністю зазначаються прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, посада та місце роботи, стаж роботи, коротка характеристика ділових та моральних якостей особи. Вказуються контактні дані особи, яка нагороджується.».

1.4. Пункт 2.2. Положення:

 «2.2. До клопотання в обов’язковому порядку додаються такі документи:

- характеристика на представлену особу з підтверджуючою інформацією про вагомі виробничі, наукові та інші досягнення, ділові та моральні якості особи, для працівників правоохоронних органів та військовослужбовців - інформаційна довідка про трудові (службові) досягнення, засвідчена підписом керівника (начальника, командира) та відповідною печаткою;

- копія паспорта;

- копія реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Без подання зазначених відомостей клопотання не розглядаються.».



2. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу «Патронатна служба» Черкаської міської ради Добровольського М.М.

 

Міський голова                                                                    Анатолій БОНДАРЕНКО

 

 

 
 


 



 



Пояснювальна записка

до проєкту рішення «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради  від 10.04.2020 № 2-5914 «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами»

 

Прийняття рішення викликане необхідністю відзначення осіб, які в умовах воєнного стану вносять вагомий внесок в соціально-економічний розвиток міста, а також у забезпечення оборони України, захист безпеки населення та інтересів держави, благодійну і громадську діяльність.

У зв’язку з цим пропонується у Положенні про цінний подарунок міського голови м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 10.04.2020 № 2-5914 «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами» (далі - Положення) пункти 1.1. та 1.3. викласти у такій редакції:

«1.1. Цінний подарунок міського голови (далі - цінний подарунок)   є відзнакою за значний внесок в економічний, науково-технічний та соціально-культурний розвиток територіальної громади міста, зміцнення засад місцевого самоврядування, забезпечення оборони України, захист безпеки населення та інтересів держави, благодійну, громадську діяльність і інше.»

«1.3. Цінним подарунком можуть бути нагороджені жителі міста Черкаси, інших регіонів України, працівники підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності, правоохоронних органів, військовослужбовці, представники громадських об’єднань, які зробили значний особистий внесок у сферах діяльності, зазначених у пункті 1.1. цього Положення.»

         Вноситься також пропозиція доповнити пункти 2.1. та 2.2. Положення  та привести їх у відповідність до нової редакції пункті 1.1. та 1.3. Положення.

 

 

Начальник відділу                                                                                     Микола ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ

 

 

 



 


ПОРІВНЯЛЬНА ТАБЛИЦЯ

до проєкту рішення «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 10.04.2020 № 2-5914 «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами», а саме:  до Положення про цінний подарунок міського голови  м. Черкаси

 
























Перелік чинних пунктів Положення про цінний подарунок міського голови м. Черкаси Зміст запропонованих змін до Положення про цінний подарунок міського голови м. Черкаси
     1.1. Нагородження цінним подарунком міського голови (далі – цінний подарунок), здійснюється в окремих випадках в разі особливо вагомого внеску трудового колективу чи жителів міста, у різні сфери життєдіяльності міста, сприяючи його соціально-економічному та культурному розвитку.

 
     1.1. Цінний подарунок міського голови (далі - цінний подарунок) є відзнакою за значний внесок в економічний, науково-технічний та соціально-культурний розвиток територіальної громади міста, зміцнення засад місцевого самоврядування, забезпечення оборони України, захист безпеки населення та інтересів держави, благодійну, громадську діяльність і інше.
     1.3.Цінним подарунком, згідно з цим положенням, можуть бути нагороджені працівники підприємств різних форм власності, закладів освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту міста Черкаси, Черкаської міської ради та її виконавчих органів.

 
     1.3. Цінним подарунком можуть бути нагороджені жителі міста Черкаси, інших регіонів України, працівники підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності, правоохоронних органів, військовослужбовці, представники громадських об’єднань, які зробили значний особистий внесок у сферах діяльності, зазначених у пункті 1.1. цього Положення.

 
     2.1. Клопотання для нагородження цінним подарунком надається міському голові першим заступником, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретарем міської ради, керівниками підприємств, закладів, установ та організацій, структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради не пізніш, ніж за 30 днів до запланованої дати нагородження. Клопотання повинно містити інформацію про конкретні заслуги працівника, за що та з нагоди чого подається до нагородження. Повністю зазначаються прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, посада та місце роботи, стаж роботи, коротка характеристика його ділових та моральних якостей.

 
     2.1. Клопотання для нагородження цінним подарунком надається міському голові секретарем міської ради, першим заступником, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керівниками виконавчих органів міської ради, підприємств, установ, організацій, закладів усіх форм власності, правоохоронних органів, військових формувань, громадських об’єднань не пізніше, ніж за 30 днів до запланованої дати нагородження. Клопотання повинно містити інформацію про конкретні заслуги працівника, військовослужбовця, за що та з нагоди чого подається до нагородження. У клопотанні повністю зазначаються прізвище, ім’я, по батькові, рік народження, посада та місце роботи, стаж роботи, коротка характеристика ділових та моральних якостей особи. Вказуються контактні дані особи, яка нагороджується.

 
     2.2. До клопотання в обов’язковому порядку додаються наступні документи:

     - характеристика на представлену особу з підтверджуючою інформацією про вагомі виробничі, наукові та інші досягнення, ділові та моральні якості особи, засвідчена підписом керівника та печаткою;

     - довідка про діяльність трудового колективу, що представляється до нагородження, засвідчена підписом керівника та печаткою;

     - копія паспорта та реєстраційного номера облікової

картки платника податків;

     - у клопотанні обов’язково вказуються контактні дані особи чи керівника  підприємства, зокрема, службові телефони та електронні адреси;

     Без подання зазначених відомостей клопотання не розглядаються.
     2.2. До клопотання в обов’язковому порядку додаються такі документи:

     - характеристика на представлену особу з підтверджуючою інформацією про вагомі виробничі, наукові та інші досягнення, ділові та моральні якості особи, для працівників правоохоронних органів та військовослужбовців - інформаційна довідка про трудові (службові) досягнення, засвідчена підписом керівника (начальника, командира) та відповідною печаткою;

      - копія паспорта;

      - копія реєстраційного номера облікової картки платника податків.

      Без подання зазначених відомостей клопотання не розглядаються.

 

 

Начальник відділу «Патронатна служба»

Черкаської міської ради                                                                                                                                          Микола ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ