ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

департамент архітектури та містобудування


Доповідачі:



департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

3269-9-з

Дата реєстрації:

06.07.2023

Проголосовано:

17.08.2023 10:17:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3269-9-з



















































































































Проєкт рішення
№ 3269-9-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання ОСББ «ЧЕХОВА-20А» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Чехова, 20-а
Розглянувши заяву ОБ'ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЧЕХОВА-20А» щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб 26.06.2023 № 01-06/26060, відповідно до пунктів 3, 6, 7 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, відповідно до статей 12, 42, 92, 123, 125 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:



1. Надати ОБ'ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЧЕХОВА-20А» дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,3520 га у власність по вул. Чехова, 20-а під багатоквартирний житловий будинок та прибудинкову територію.

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження:

- охоронна зона навколо інженерних комунікацій;

- право проходу та проїзду.

2. Доручити розробнику документації із землеустрою в процесі землевпорядного проєктування передбачити можливість проїзду та проходу до земельної ділянки з урахуванням законних інтересів землекористувачів суміжних земельних ділянок.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Артур САВІН) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена АГАПОВА).
Міський голова Анатолій БОНДАРЕНКО



 



 
















Пояснювальна записка

до проєкту рішення:

«Про надання ОСББ «ЧЕХОВА-20А» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Чехова, 20-а»

 

Підстава: заява від 14.06.2023 № 01-06/26060.

Граничний термін прийняття рішення: 14.07.2023.

Орієнтовна площа: 0,3520 га за рахунок земель Черкаської міської ради.

Під багатоквартирний житловий будинок та прибудинкову територію.

У власність.

 

Відповідно до статті 42 Земельного кодексу України земельні ділянки, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкова територія, що перебувають у спільній сумісній власності власників квартир та нежитлових приміщень у будинку, передаються безоплатно у власність або в постійне користування співвласникам багатоквартирного будинку в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Порядок використання земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території, визначається співвласниками.

Розміри та конфігурація земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території, визначаються на підставі відповідної землевпорядної документації.

Начальник управління

земельних ресурсів,

землеустрою

та інспектування
Руслан ДОНЕЦЬ



 

ДОДАТКИ