ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

1045-9-рд

Дата реєстрації:

13.07.2023

Проголосовано:

15.08.2023 11:12:36

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1045-9-рд




































































































































              Проєкт рішення
            № 1045-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу у власність Черкаської міської територіальної громади мереж  водопостачання та водовідведення до будівлі по вул. В’ячеслава Чорновола, 243/1          
               
                 
Розглянувши звернення  приватного підприємства «БОВАСМ» (вх. ДУС та ЮЗ від 04.07.2023 № 10426-01-18), згоду КП «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради (вих. від 26.06.2023 № 3371/04)  щодо прийняття у власність Черкаської міської територіальної громади мереж водопостачання та водовідведення, які збудовані для підключення об’єкту: «Реконструкція адміністративної будівлі під підприємство громадського обслуговування та будинок сімейного типу для проживання викладачів та студентів по вул. В’ячеслава Чорновола, 243/1 в м. Черкаси», керуючись п. 30 ст. 26 та п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади  зовнішню мережу водопостачання та водовідведення до будівлі по вул. В’ячеслава Чорновола, 243/1 в м. Черкаси.

2. Передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації, мережу водопостачання та водовідведення до будівлі по вул. В’ячеслава Чорновола, 243/1 в м. Черкаси на баланс комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 362 070,00 (триста шістдесят дві тисячі сімдесят гривень 00 копійок) гривень без ПДВ.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

 
                 
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО
           
           



 
































Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про передачу у власність Черкаської міської територіальної громади мереж водопостачання та водовідведення до будівлі по вул. В’ячеслава Чорновола, 243/1»

 

Нормою ст.2, ст.4 Закону України «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб’єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

Передача на баланс комунального підприємства «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради мереж водопостачання та водовідведення до будівлі по вул. В’ячеслава Чорновола, 243/1 забезпечить належне їх утримання.

 
Директор департаменту         Ірина УДОД