ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент освіти та гуманітарної політики


Доповідачі:



Департамент освіти та гуманітарної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

1032-9-рд

Дата реєстрації:

27.06.2023

Проголосовано:

13.07.2023 11:51:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1032-9-рд







































































































              Проект рішення
            № 1032-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про доповнення видів діяльності за КВЕД комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради» та затвердження його статуту в новій редакції          
               
                 

З метою економічного функціонування та упорядкування видів           економічної діяльності комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради», відповідно до вимог п.2 ч.4 ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», ч.5 ст. 57 Господарського Кодексу України,  керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

         ВИРІШИЛА:



  1. Доповнити види економічної діяльності комунального   підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради» наступними кодами видів економічної діяльності: 85.51 «Освіта у сфері спорту та відпочинку»;  96.04 «Діяльність із забезпечення фізичного комфорту»; 49.39 «Інший пасажирський наземний транспорт, н.в.і.у.»; 56.10 «Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування»; 56.30 «Обслуговування напоями»; 47.19 «Інші види торгівлі в неспеціалізованих магазинах»; 10.85 «Виробництво готової їжі та страв».

  2. Затвердити у новій редакції Статут комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради» згідно з додатком.

  3. Визнати таким, що втратив чинність п.2 рішення Черкаської міської ради від 02.03.2023 № 38-9 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради» у новій редакції».



4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора  департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Богдана Бєлова та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Катерина Холупняк).

                 
Міський голова     Анатолій БОНДАРЕНКО






 




































                                      Пояснювальна записка до проекту рішення:



«Про доповнення видів діяльності за КВЕД комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради» та затвердження його статуту в новій редакції»


Відповідно до листа комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради»  від 17.05.2023 №120 адміністрацією підприємства ініційовано питання впорядкування роботи підприємства за видами діяльності  шляхом доповнення видів економічної діяльності підприємства, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а саме:

85.51 «Освіта у сфері спорту та відпочинку»;

96.04 «Діяльність із забезпечення фізичного комфорту»;

49.39 «Інший пасажирський наземний транспорт, н.в.і.у.»;

56.10 «Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування»; 56.30 «Обслуговування напоями»;

47.19 «Інші види торгівлі в неспеціалізованих магазинах»;

10.85 «Виробництво готової їжі та страв».

У зв`язку з доповненням видів економічної діяльності підприємства, виникла необхідність внесення відповідних змін до статуту  комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради»  шляхом затвердження його в новій редакції. Крім того, до нової редакції статуту внесено зміни щодо деталізації існуючих положення щодо створення та функціонування футзальних команд на базі підприємства.



Порівняльна таблиця додається:































Попередня редакція згідно



рішення від 02.03.2023 №38-9



Нова редакція, з урахуванням запропонованих змін

 

2.2.4. Створення та утримання на базі і під символікою КП «МСК «Дніпро» аматорських футбольних команд КП «МСК «Дніпро»  різних вікових категорій (чоловічої футбольної команди, футбольної команди U-19, футбольної команди U-17, футзальної команди, жіночої футбольної команди). Придбання та забезпечення аматорських футбольних команд КП «МСК «Дніпро»  (чоловічої футбольної команди, футбольної команди U-19, футбольної команди U-17, футзальної команди, жіночої футбольної команди) спортивним інвентарем, спортивною формою, одягом та спортивним взуттям.

 



 

2.2.4. Створення та утримання на базі і під символікою КП «МСК «Дніпро» аматорських футбольних та футзальних команд КП «МСК «Дніпро»  різних вікових категорій (чоловічої футбольної команди, футбольної команди U-19, футбольної команди U-17, жіночої футбольної команди, футзальних команд (жіночих та чоловічих). Придбання та забезпечення аматорських футбольних та футзальних команд КП «МСК «Дніпро»  (чоловічої футбольної команди, футбольної команди U-19, футбольної команди U-17, жіночої футбольної команди, футзальних команд (жіночих та чоловічих) спортивним інвентарем, спортивною формою, одягом та спортивним взуттям.

 
2.2.5. Участь футбольних команд КП «МСК «Дніпро»  в футбольних спортивних змаганнях, які організовуються під егідою Української асоціації футболу, Професійної футбольної ліги, Асоціації аматорського футболу України, Дитячо-юнацької футбольної ліги і інших організацій, що мають право проводити змагання з футболу та сплата вступних внесків за участь в змаганнях.





Доповнено пунктами 2.2.27- 2.2.36



наступного змісту

2.2.5. Участь футбольних та футзальних команд КП «МСК «Дніпро» в спортивних змаганнях, які організовуються під егідою Української асоціації футболу, Асоціації футзалу України, Професійної футбольної ліги, Асоціації аматорського футболу України, Дитячо-юнацької футбольної ліги і інших організацій, що мають право проводити змагання та сплата вступних внесків за участь в змаганнях.

 

 

 

2.2.27.  Організація та надання послуг із фізкультурно-спортивної реабілітації;

2.2.28. Залучення на платній чи безоплатній основі фахівців, підприємства, установи, організації фізичних осіб (в т.ч. волонтерів) для надання послуг із фізкультурно-спортивної реабілітації;

2.2.29. Залучення отримувачів послуги з фізкультурно-спортивної реабілітації  до участі у фізкультурно-оздоровчих, масових та спортивних заходах;

2.2.30. Організація та проведення семінарів, тренінгів, конференцій тощо з питань фізичної культури та масового спорту, здорового способу життя та фізкультурно-спортивної реабілітації;  

2.2.31. Організація та проведення реабілітаційно-спортивних зборів для отримувачів послуги з фізкультурно-спортивної реабілітації;

2.2.32. Здійснення перевезення транспортними засобами отримувачів послуг із фізкультурно-спортивної реабілітації;

2.2.33.Організація та проведення у групах або індивідуально спортивного навчання (різним видам спорту);

2.2.33. Надання послуг харчування, приготування і обслуговування напоями відвідувачам Підприємства;

2.2.34. Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування;

2.2.35. Інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах;

2.2.36. Виробництво готової їжі та страв.

 
 2.3.  «Основні функції підприємства»:

  • туристсько-екскурсійні, оздоровчі послуги (абзац 4 пункту);


 

 

 

п.2.3. доповнено абзацами наступного змісту:

 
2.3.  Основні функції підприємства:

  • туристсько-екскурсійні, оздоровчі послуги, послуги із фізкультурно-спортивної реабілітації (абзац 4 пункту);


 

 

- забезпечення працівників Підприємства здобуттям навичків та знань для надання послуг із фізкультурно-спортивної реабілітації;

- забезпечення працівників Підприємства, що задіяні в наданні послуги із фізкультурно-спортивної реабілітації необхідним обладнанням, інвентарем, витратними матеріалами та робочим одягом, необхідними для виконання їх обов’язків із проведення фізкультурно-спортивної реабілітації;

- придбання транспортних засобів спеціалізованого призначення (за потреби), що пристосований для перевезення отримувачів послуги із фізкультурно-спортивної реабілітації.
 

7.3. Підприємство здійснює підготовку спортсменів для участі у чемпіонаті України з футболу.

 
 

7.3. Підприємство здійснює підготовку спортсменів для участі в змаганнях.

 

 

 

 
Директор департаменту освіти та гуманітарної політики         Богдан БЄЛОВ  
             
вик. Ірина РОДАК  37-33-86