ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

1035-9-рд

Дата реєстрації:

29.06.2023

Проголосовано:

13.07.2023 11:51:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1035-9-рд






































































































              Проєкт рішення
            №1035-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про визначення балансоутримувачем дитячих та спортивних майданчиків КП «Благоустрій» Черкаської міської ради          
               
Розглянувши лист (вх. ДУС та ЮЗ від 23.06.2023 № 9850-01-18) комунального підприємства «Благоустрій» Черкаської міської ради щодо  прийняття у господарське відання та на баланс безхазяйних об’єктів благоустрою: спортивних та дитячих майданчиків за адресою: м. Черкаси, вул. Гагаріна, 51, вул. Героїв Дніпра, 81, керуючись п. 31 ч. 1 ст. 26 та ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», відповідно до        ст. 78, 136 Господарського кодексу України, з метою належного утримання, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Визначити балансоутримувачем обладнання дитячого майданчика в        м. Черкаси по вул. Гагаріна, 51 комунальне підприємство «Благоустрій» Черкаської міської ради.

1.1 Комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради взяти у господарське відання та на баланс обладнання дитячого майданчика в    м. Черкаси по вул. Гагаріна, 51:

- Лавка – 1 шт.;

- Гірка металева – 1 шт.;

- Гойдалка одинарна - 1 шт.;

- Гойдалка балансир - 1 шт.;

- Паркан дерев’яний висотою 40 см. – 35 п. м.

 2. Визначити балансоутримувачем обладнання спортивного майданчика в м. Черкаси по вул. Гагаріна, 51 комунальне підприємство «Благоустрій» Черкаської міської ради.

 2.1 Комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради взяти у господарське відання та на баланс обладнання спортивного майданчика в м. Черкаси по вул. Гагаріна, 51:

- Футбольні ворота – 2 шт.;

- Баскетбольні щити з кільцями – 2 шт.;

- Перекладина – 2 шт.;

- Бруси – 2 шт.;

- Колода – 1 шт.;

- Паркан металевий висотою 2 м. (60 секцій проміжком 1,5 п. м.).

 

3. Визначити балансоутримувачем обладнання спортивного майданчика в м. Черкаси по вул. Героїв Дніпра, 81 комунальне підприємство «Благоустрій» Черкаської міської ради.

 3.1 Комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради взяти у господарське відання та на баланс обладнання спортивного майданчика в м. Черкаси по вул. Героїв Дніпра, 81:

- Футбольні ворота – 2 шт.;

- Баскетбольні щити з кільцями – 2 шт.;

- Кріплення для волейбольної сітки – 2 шт.;

- Бруси дитячі – 4 шт.;

- Паркан металевий висотою 3 м. (39 секцій з проміжком 1,5 п. м.);

- Паркан металевий висотою 1 м. (8 секцій з проміжком 0,7 п. м.).

4. Визначити балансоутримувачем обладнання дитячого майданчика в        м. Черкаси по вул. Героїв Дніпра, 81 комунальне підприємство «Благоустрій» Черкаської міської ради.

 4.1 Комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради взяти у господарське відання та на баланс обладнання дитячого майданчика в     м. Черкаси по вул. Героїв Дніпра, 81:

- Будиночок дерев’яний – 1 шт.;

- Лавки дерев’яні на бетонній основі – 6 шт.;

- Паркан дерев’яний висотою 40 см. – 32 п. м.

            5. Доручити комунальному підприємству «Благоустрій» Черкаської міської ради замовити та оплатити ліцензованій організації послугу з виготовлення Висновку про ринкову вартість майна, вказаного в пунктах: 1.1, 2.1, 3.1, 4.1 цього рішення.

             6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО
           




 

 

 

 

 

 

 

 

 



















УКРАЇНА

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ

18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел. (0472) 36-01-88   depec@ukr.net

 



Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про визначення балансоутримувачем дитячих та спортивних майданчиків  КП «Благоустрій» Черкаської міської ради»

 

Згідно ч. 3 ст. 78 Господарського кодексу України майно унітарного комерційного підприємства перебуває у комунальній власності і закріплюється за таким підприємством на праві господарського відання (комунальне комерційне підприємство) або на праві оперативного управління (комунальне некомерційне підприємство).

КП «Благоустрій» Черкаської міської ради згідно Статуту, що затверджений рішенням Черкаської міської ради, є унітарним та комерційним, відповідно до способу утворення.

Відповідно до ч. 1  ст. 136 Господарського кодексу України право господарського відання є речовим правом суб’єкта підприємництва, який володіє, користується і розпоряджається майном, закріпленим за ним власником (уповноваженим ним органом), з обмеженням правомочності розпорядження щодо окремих видів майна за згодою власника у випадках, передбачених Господарським кодексом України та іншими законами.

Прийняття даного проєкту рішення забезпечить належне утримання дитячих та спортивних майданчиків, розташованих в м. Черкаси по вул. Гагаріна, 51та по вул.  Героїв Дніпра, 81.

 
 

Директор департаменту
        Ірина УДОД