ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент освіти та гуманітарної політики


Доповідачі:



Департамент освіти та гуманітарної політики

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

955-9-рд

Дата реєстрації:

14.04.2023

Проголосовано:

18.05.2023 13:32:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    16
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 955-9-рд






























































































              Проект рішення
            №955-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
                 
                 
Про затвердження істотних умов енергосервісних договорів          
               
                 

Керуючись ст. 26 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною другою статті 5 та частиною другою статті 6 Закону України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», Законом України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», враховуючи рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 12.07.2022 року № 520 та від 20.09.2022 року № 724 року «Про проведення процедури закупівлі енергосервісу щодо об’єктів комунальної власності Черкаської міської територіальної громади та затвердження базових рівнів споживання паливно-енергетичних ресурсів та житлово-комунальних послуг об’єктами енергосервісу» Черкаська міська рада

        

ВИРІШИЛА:    

1.  Затвердити істотні умови енергосервісних договорів за об’єктами енергосервісу (Додатки 1-17).

2.  Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради (Бєлов Б.О.):

2.1.  Забезпечити укладання енергосервісних договорів згідно з істотними умовами, зазначеними у Додатках1-17 до цього рішення.

2.2.  При складанні та поданні бюджетних запитів на відповідні бюджетні періоди протягом строків дії енергосервісних договорів враховувати потребу у видатках на оплату енергосервісу з урахуванням показників скорочення споживання теплової енергії, зазначених у Додатках 1-17 до цього рішення та фіксованого відсотку суми скорочення витрат на оплату теплової енергії, згідно з умовами енергосервісних договорів, що укладатимуться відповідно до цього рішення.

2.3.  Здійснити інші організаційно-правові дії, необхідні для укладення та належного виконання енергосервісних договорів.

3. Департаменту фінансової політики Черкаської міської ради (Харенко Т.І.) при складанні проекту бюджету та/або внесенні змін до рішення сесії про міський бюджет м. Черкаси на 2023 рік та наступні бюджетні періоди протягом строку дії енергосервісних договорів передбачати кошти на оплату енергосервісу відповідно до наданих головним розпорядником бюджетних коштів бюджетних запитів в установленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Чубіна А.С. та постійну комісію  міської  ради з   питань гуманітарної та соціальної політики (Холупняк К. О. ).

 
  Міський голова               Анатолій БОНДАРЕНКО


 


                                                      



 































Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

Щодо затвердження істотних умов енергосервісних договорів

 


9 березня 2023 року відбулися електронні аукціони відкритих торгів із закупівлі енергосервісу (за 17 об’єктами), відповідно до яких визначено виконавців послуг з енергосервісу.

Керуючись частиною першою статті 6 Закону України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації» та на виконання рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 12.07.2022 року № 520 та від 20.09.2022 року № 724 «Про проведення процедури закупівлі енергосервісу щодо об’єктів комунальної власності Черкаської міської територіальної громади та затвердження базових рівнів споживання паливно-енергетичних ресурсів та житлово-комунальних послуг об’єктами енергосервісу»  

 

 
 

Директор департаменту освіти та гуманітарної політики
 

 
       

 

Богдан БЄЛОВ

 

 
           
           



 

ДОДАТКИ

1 955-9-рд 14.03.23 додатки.pdf Переглянути