ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент житлово-комунального комплексу


Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

912-9-рд

Дата реєстрації:

21.03.2023

Проголосовано:

18.05.2023 10:59:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 912-9-рд































































































Проект рішення
№ 912-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

Про внесення змін до рішення міської ради  від 25.11.2020 № 2-6405 «Про затвердження міської Програми пільгового житлового

кредитування учасників антитерористичної

операції/ операції об’єднаних сил і бійців добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та членів їх сімей в м. Черкаси на 2021-2025 роки»




















Розглянувши лист відділення Державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" "Черкаське регіональне  управління" (вх. № 940-01-7 від 23.01.2023), відповідно пп. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України ,,Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 70 Бюджетного Кодексу України,  Наказу Міністерства розвитку громад та територій України  від 10.11.2022 № 207 ,,Про деякі питання Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний  фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», з метою створення умов для реалізації державної житлової політики в частині розв’язання житлової проблеми учасників АТО/ООС і  бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету України, у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, та членів їх сімей у м. Черкаси, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:



1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 25.11.2020 № 2-6405 «Про затвердження міської Програми пільгового житлового кредитування учасників антитерористичної операції/ операції об’єднаних сил і бійців добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та членів їх сімей в м. Черкаси на 2021-2025 роки», а саме: змінити виконавця програми Черкаське регіональне управління Державної спеціалізованої  фінансової установи ,,Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву на Відділення Державної спеціалізованої фінансової установи ,,Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву” ,,Черкаське регіональне управління”. 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія ТИЩЕНКА та  постійні комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан БАТИР) і з питань земельних відносин та архітектури  (Олена АГАПОВА).


Міський голова                                                              Анатолій БОНДАРЕНКО

 

 

 

 

 

 
Пояснювальна записка до проекту рішення:

«Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2020 №2-6405 «Про затвердження міської Програми пільгового житлового кредитування учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил і бійців добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та членів їх сімей в м. Черкаси на 2021-2025 роки»

 

         Черкаське регіональне управління державної спеціалізованої фінансової установи ,,Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву” є виконавцем міської Програми пільгового житлового кредитування  учасників антитерористичної операції/ операції об'єднаних сил і бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та членів їх сімей в м. Черкаси на  2021 -2025  роки (далі –Програма).

           У зв’язку з реорганізацією Черкаського регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи ,,Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву”  у  Відділення Державної спеціалізованої  фінансової  установи  «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» «Черкаське регіональне управління» вносяться відповідні зміни до Програми  та  Положення про порядок надання пільгових довготермінових кредитів учасникам антитерористичної операції/операції об'єднаних сил і бійцям-добровольцям, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, та членам їх сімей на будівництво та придбання житла за рахунок міського бюджету.

ПОРІВНЯЛЬНА ТАБЛИЦЯ

до проекту рішення

 














Чинна назва Нова назва
Черкаське регіональне управління державної спеціалізованої фінансової установи ,,Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву” Відділення Державної спеціалізованої фінансової  установи  «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» «Черкаське регіональне управління»

 

 
В.о. директора  департаменту ЖКК                                         Сергій ОТРЕШКО