ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг


Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

959-9-рд

Дата реєстрації:

24.04.2023

Проголосовано:

18.05.2023 10:59:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 959-9-рд

























































































































              Проєкт рішення
            № 959-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра”  в новій редакції          
               
                 
Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 06.04.2017 №2002-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я" та з метою приведення статутних документів до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:



1. Затвердити Cтатут комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра” в новій редакції згідно з додатком.

        2. Доповнити види економічної діяльності комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра” наступними кодами видів економічної діяльності: 86.21 "Загальна медична практика" (основний), 86.10 "Діяльність лікарняних закладів", 86.22 "Спеціалізована медична практика", 86.90 "Інша діяльність у сфері охорони здоров"я", 68.20 "Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна".

3. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра”, після прийняття рішення, подати на реєстрацію Статут відповідно до чинного законодавства.

4. Визнати таким, що втратили чинність рішення Черкаської міської ради від 25.02.2021 № 4-5 “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра”  в новій редакції”.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).
                 
                 
Міський голова   Анатолій БОНДАРЕНКО
           





 




























Пояснювальна записка

до проєкту рішення:

 

Про затвердження Статуту комунального підприємства Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра” в новій редакції

 

Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 06.04.2017 №2002-VIII “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я”, з метою приведення у відповідність статутних документів а саме внесення напрямів діяльності підприємства (розділ 3), виникає необхідність винести дане питання на сесію міської ради, а саме проєкт рішення “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська реабілітаційно-оздоровча поліклініка  “Астра” в новій редакції”.

 












Діюча редакція Запропонована редакція
Розділ 3.

3.4. Підприємство надає медичні послуги на підставі ліцензії на медичну практику. Якщо для провадження певних видів діяльності, передбачених Статутом, потрібний спеціальний дозвіл, (найменування засновника) отримує його в порядку, визначеному законодавством України.
Розділ 3

3.4. Підприємство надає медичні послуги на підставі ліцензії на медичну практику. Якщо для провадження певних видів діяльності, передбачених Статутом, потрібний спеціальний дозвіл, Підприємство отримує його в порядку, визначеному законодавством України.

   Підприємством відповідно до Національного класифікатора України «Класифікація  видів економічної діяльності  ДК009:2010», затвердженого наказом Держспоживстандарту України від 11.10.2010р. № 457, із змінами,здійснюються такі основні  та додаткові види економічної діяльності:

КВЕД 86.21 "Загальна медична практика" (основний),

КВЕД 86.10 "Діяльність лікарняних закладів",

КВЕД 86.22 "Спеціалізована медична практика",

КВЕД 86.90 "Інша діяльність у сфері охорони здоров"я",

КВЕД 68.20 "Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна".

 

Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг
   

 

                     Всеволод КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ
           
           



 



ДОДАТКИ

1 959-9-рд 24.04.23 Cтатут Астра.pdf Переглянути