ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент освіти та гуманітарної політики


Доповідачі:



Департамент освіти та гуманітарної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

963-9-рд

Дата реєстрації:

25.04.2023

Проголосовано:

18.05.2023 10:59:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 963-9-рд















































































































































              Проект рішення  
              № 963-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Спортивний комплекс  «Будівельник» Черкаської міської ради» у новій редакції          
                   
Відповідно до ч.5 ст. 57 Господарського Кодексу України, ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення Статуту комунального підприємства «Спортивний комплекс  «Будівельник» Черкаської міської ради» у відповідність до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 20.09.2022 № 751 «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 № 16-22 «Про бюджет Черкаської міської територіальної громади на 2022 рік (23576000000)»», Черкаська міська рада

 ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити статутний капітал комунального підприємства «Спортивний комплекс «Будівельник» Черкаської міської ради» у розмірі 9 602 423,98 грн. (дев’ять мільйонів шістсот дві тисячі чотириста двадцять три гривні  98  копійок). 

2. Затвердити у новій редакції Статут комунального підприємства «Спортивний комплекс «Будівельник» Черкаської міської ради» згідно з додатком.

3. Визнати таким, що втратив чинність п.  2 рішення Черкаської міської ради від 19.05.2022 № 24-7 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Спортивний комплекс «Будівельник» Черкаської міської ради» у новій редакції».

 4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Катерина Холупняк).
 
                   
 

Міський голова
         

Анатолій  БОНДАРЕНКО
 
     
               
               
               

 




 


                                     Пояснювальна записка до проекту рішення:

«Про затвердження Статуту комунального підприємства «Спортивний комплекс  «Будівельник» Черкаської міської ради» у новій редакції»

Зміни до Статуту комунального підприємства «Спортивний комплекс  «Будівельник» Черкаської міської ради»





























Попередня редакція згідно рішення від 19.05.2022 № 24-7 Нова редакція, з урахуванням запропонованих змін
Розділ 4 «Майно та статутний капітал підприємства»
4.2. Статутний капітал Підприємства  9 243 093,79 грн. (дев’ять мільйонів двісті сорок три тисячі дев’яносто три гривні  79  копійок) 4.2. Статутний капітал Підприємства  9 602 423,98 грн. (дев’ять мільйонів шістсот дві тисячі чотириста двадцять три гривні  98  копійок)
Розділ 5 «Органи управління підприємством, трудовий колектив, їх компетенція (права та обов’язки) та порядок прийняття рішень»
5.10. Орган управління має право здійснювати контроль за дотриманням директором Підприємства трудової дисципліни та внутрішнього трудового розпорядку. 5.10. Орган управління має право здійснювати контроль за дотриманням директором Підприємства трудової дисципліни та внутрішнього трудового розпорядку.

             Орган управління здійснює контроль:

              - за недискримінаційним  доступом  до спортивної інфраструктури, уникненням еклюзивного права користування  спортивною інфраструктурою виключно  одним користувачем;

             -за загальнодоступністю цінових умов використання спортивної інфрастуктури;

             -за розміром інвестиційної допомоги для спортивної інфраструктури,який не має перевищувати значення різниці між допустимими витратами та операційним прибутком від інвестиції, а операційної державної допомоги-операційних збитків за відповідний бюджетний період.

 
8.  «Порядок розподілу прибутків та збитків підприємства»
- 8.5. У разі надання інвестиційної державної допомоги у формі капітальних трансфертів в обсязі, який перевищує різницю між допустимими витратами та операційним прибутком від такої допомоги, державна допомога в розмірі такого перевищення за бюджетний рік повертається до бюджету Черкаської міської територіальної громади.

 

Директор   департаменту                                                           Богдан БЄЛОВ

ДОДАТКИ

1 963-9-рд 25.04.23 додаток.pdf Переглянути