ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент освіти та гуманітарної політики


Доповідачі:



Департамент освіти та гуманітарної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

937-9-рд

Дата реєстрації:

19.04.2023

Проголосовано:

18.05.2023 10:59:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 937-9-рд



















































































              Проект рішення
         

 
    937-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
   
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 13.01.2021 № 5-314 «Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при Черкаській міській раді»          
                 

Керуючись статтями 3, 10, 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», враховуючи лист постійної комісії з питань гуманітарної та соціальної політики від 08.02.2023 щодо відновлення молодіжної ради,  у зв’язку з необхідністю зміни персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при Черкаській міській раді, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1.  Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 13.01.2021 № 5-314 «Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при Черкаській міській раді», виклавши   додаток 1 до рішення «Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Черкаській міській раді» у новій редакції (додається) .

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Черкаської міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Холупняк К. О.) та директора департаменту освіти та гуманітарної політики (Бєлов Б.О.).

 

 
Міський голова                                                                  Анатолій БОНДАРЕНКО

 
           


Додаток 1

до рішення міської ради

від _________ № ______

 

 
Склад

ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Черкаській міській раді

 

 















































Голова ініціативної групи  
Чубіна Анастасія Сергіївна - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
Заступник голови ініціативної групи  
Козирь Віталій Вікторович - начальник відділу молоді та національно-патріотичного виховання управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики
 

Секретар ініціативної групи
 
Шило Максим Віталійович - головний спеціаліст відділу молоді та національно – патріотичного виховання управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики
 

Члени ініціативної групи
 
Горбачик Юлія Віталіївна - головний спеціаліст управління освіти департаменту освіти та гуманітарної політики
Панченко Світлана Миколаївна -  представник ГО «Черкаська молодіжна рада» (за згодою)
Самойлюк Вікторія Євгеніївна - представник ЧОО ВГО «Сокіл» (за згодою)
Вітряк Віталій Олександрович - представник ГО «Черкаська молодіжна громадська організація «Молодь для молоді»» (за згодою)

 








   

 

Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 13.01.2021 № 5-314 «Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при Черкаській міській раді»

 

На сесії Черкаської міської ради 13.05.2021 року було прийнято проєкт рішення «Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при Черкаській міській раді». 21.10.2021 року було проведено установчі збори для формування складу Молодіжної ради при Черкаській міській раді. 08.11.2021 року департаментом освіти та гуманітарної політики у відділ з питань роботи ради було надано проєкт рішення Черкаської міської ради «Про затвердження складу та Положення Молодіжної ради при Черкаській міській раді». 23.11.2021 року постійною комісією з питань гуманітарної та соціальної політики до проєкту рішення було надано пропозицію – погодити проєкт рішення з пропозицією: відтермінувати розгляд у зв’язку з розширенням складу Молодіжної ради. 23.11.2021 року постійною комісією з питань бюджету та економічного розвитку до проєкту рішення було надано пропозицію – відкласти проєкт рішення на довивчення. Варто зазначити, що до департаменту надійшов супровідний лист про те, що проєкт рішення «Про затвердження складу та Положення Молодіжної ради при Черкаській міській раді» реєстр. № 454-9-рд знято з розгляду на сесії 25.11.2021 року.

З огляду на те, що було зазначено вище та необхідність нового запуску процедури створення Молодіжної ради при Черкаській міській раді, департамент освіти та гуманітарної політики просить підтримати дане проєкт рішення.

 

Директор департаменту                                                               Богдан БЄЛОВ










   

 

Порівняльна таблиця змін у розділі «Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Черкаській міській раді» (додаток 1)

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 13.01.2021 № 5-314 «Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при Черкаській міській раді»

 












































































Чинний склад Запропонований склад
Голова ініціативної групи
1 Чубіна Анастасія Сергіївна - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Чубіна Анастасія Сергіївна - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
Заступник голови ініціативної групи
2 Шуляк Ігор Миколайович - заступник начальника управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики Козирь Віталій Вікторович - начальник відділу молоді та національно-патріотичного виховання управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики
Секретар ініціативної групи
3 Шило Максим Віталійович - головний спеціаліст відділу національно – патріотичного виховання управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики Шило Максим Віталійович - головний спеціаліст відділу молоді та національно – патріотичного виховання управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики
Члени ініціативної групи
4 Козирь Віталій Вікторович - заступник начальника управління – начальник відділу національно-патріотичного виховання Горбачик Юлія Віталіївна - головний спеціаліст управління освіти департаменту освіти та гуманітарної політики
5 Кривко Андрій Сергійович - екс-спікер учнівської міжпарламентської асамблеї м. Черкаси, студент (за згодою) Панченко Світлана Миколаївна -  представник ГО «Черкаська молодіжна рада» (за згодою)
6 Євич Аліна Юріївна - журналіст видання «Про Все» (за згодою) Самойлюк Вікторія Євгеніївна - представник ЧОО ВГО «Сокіл» (за згодою)
7 Максьома Микола Миколайович - представник ГО «ICITY CHE» (за згодою) Вітряк Віталій Олександрович - представник ГО «Черкаська молодіжна громадська організація «Молодь для молоді»» (за згодою)
8 Мірошніченко Костянтин Валентинович -  директор відділу національно-патріотичного виховання  КУ «Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр (за згодою)  
9 Серьожечкіна Софія Андріївна - представник УМА, учениця гімназії № 31 (за згодою)  
10 Бастенко Владислав Михайлович - представник УМА, учень Черкаської спеціалізованої школи I-III ступенів №3 (за згодою)  
11 Рац Єлизавета Андріївна - представник молодіжного центру «Ambros HUB» (за згодою)  

 

 
Директор департаменту                                                               Богдан БЄЛОВ