ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

930-9-рд

Дата реєстрації:

27.03.2023

Проголосовано:

18.05.2023 10:59:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 930-9-рд






























































































              Проєкт рішення
             № 930-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу у господарське відання та на баланс АТ «Черкасигаз» підземних газопроводів низького тиску, побудованих для газифікації будинків та не мають ознак балансової належності          
               
                 
        Розглянувши лист АТ «Черкасигаз» (вх. ДУС та ЮЗ від 21.03.2023 № 4153-01-18) щодо передачі безхазяйних підземних газопроводів низького тиску, побудованих з метою газифікації багатоповерхових житлових будинків, у господарське відання та на балансовий облік АТ «Черкасигаз» з метою забезпечення газорозподільних систем подальшого безаварійного експлуатування шляхом проведення технічного обслуговування, поточного або капітального ремонтів, відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на передачу у власність Черкаської міської територіальної громади безхазяйних підземних газопроводів низького тиску, побудованих з метою газифікації багатоповерхових житлових будинків згідно переліку газопроводів – вводів (додаток).

2. Передати безоплатно підземні газопроводи низького тиску, побудовані з метою газифікації багатоповерхових житлових будинків згідно з переліком газопроводів – вводів (додаток) у господарське відання та на балансовий облік АТ «Черкасигаз».

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 

 

Міський голова
       

 

Анатолій
 

 

БОНДАРЕНКО



 

 

 

 
Пояснювальна записка








до проєкту рішення Черкаської міської ради  «Про передачу у господарське відання та на баланс АТ «Черкасигаз» підземних газопроводів низького тиску, побудованих для газифікації будинків та не мають ознак балансової належності»



 

         Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».


Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.


Передача у господарське відання та на балансовий облік АТ «Черкасигаз» безхазяйних газорозподільних систем забезпечить їх гарантований рівень надійності, безаварійне експлуатування шляхом проведення технічного обслуговування, поточного або капітального ремонтів.


 

Заступник директора департаменту –

начальник управління економічного

розвитку                                                                     Леся КОРОТКОШЕЙ