ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

911-9-рд

Дата реєстрації:

20.03.2023

Проголосовано:

18.05.2023 10:59:43

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 911-9-рд




















































































































              Проєкт рішення
            № 911-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про виключення з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради нежилого приміщення по вул. Митницькій, 17/1          
               
                 
Розглянувши Наказ від 24 січня 2023 № 4450-а «Про присвоєння адреси» департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради, рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 07.03.2023 № 255 «Про включення квартири № 40 по вул. Митницькій, 17/1 до фонду орендованого житла та про надання в оренду», керуючись пунктом 31 ч. 1 ст. 26, частиною 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», відповідно до статей 134, 145 Господарського кодексу України, з метою упорядкування обліку майна Черкаської міської територіальної громади Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Виключити з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради нежитлове приміщення 1-го поверху будівлі (літ. А-9) з № 40-1 по  № 40-9, загальною площею 67,8 кв.м. у зв’язку з тим, що в результаті реконструкції цього нежитлового приміщення  утворилася трикімнатна квартира № 40, яка рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради від 07.03.2023 № 255 «Про включення квартири № 40 по вул. Митницькій, 17/1 до фонду орендованого житла та про надання в оренду» надана в оренду внутрішньо переміщеній особі. .

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
                 
                 
Міський голова       Анатолій   БОНДАРЕНКО



 

 

 

 

 

 

         
Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про виключення з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради нежилого приміщення по вул. Митницькій, 17/1»

 

            Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб`єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

            Передача об`єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

            Виключення з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради нежитлового приміщення 1-го поверху будівлі (літ. А-9) з  № 40-1 по № 40-9, загальною площею 67,8 кв.м. забезпечить упорядкування обліку майна Черкаської міської територіальної громади та більш ефективне його використання.

 

Директор департаменту                                                                      Ірина УДОД