ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

департамент архітектури та містобудування


Доповідачі:



департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

2811-9-з

Дата реєстрації:

30.11.2022

Проголосовано:

30.03.2023 12:03:06

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    12
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2811-9-з




























































































































Проєкт рішення
№ 2811-9-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації землеустрою громадянину Юдіну С. В. по вул. Генерала Рибалка, 24 (вільна земельна ділянка в межах існуючого домоволодіння)

Розглянувши заяву громадянина Юдіна С. В. про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись статтями 12, 122, 123, 134 Земельного кодексу України та статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити у наданні дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Юдіну Сергію Володимировичу по вул. Генерала Рибалка, 24 площею 0,0356 га в оренду на 49 років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), керуючись ст. 134 Земельного кодексу України, земельні ділянки державної чи комунальної власності або права на них (оренда, суперфіцій, емфітевзис) підлягають продажу окремими лотами на конкурентних засадах (земельних торгах).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Віктор Панченко) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).

 

 

 

Міський голова                                                                    Анатолій Бондаренко

 



 
















Пояснювальна записка

до проєкту рішення:

«Про відмову у наданні дозволу на розроблення документації землеустрою громадянину Юдіну С. В. по вул. Генерала Рибалка, 24 (вільна земельна ділянка в межах існуючого домоволодіння)»

 

Даним проектом рішення передбачено відмовити у наданні дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Юдіну С. В. по вул. Генерала Рибалка, 24 площею 0,0356 га в оренду на 49 років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Згідно з ст. 134 земельні ділянки державної чи комунальної власності або права на них (оренда, суперфіцій, емфітевзис) підлягають продажу окремими лотами на конкурентних засадах (земельних торгах).

Земельна ділянка по вул. Генерала Рибалка, 24  площею 0,0356 га була надана у користування гр. Назаренко В. П. відповідно до рішення Черкаської міської ради від 10.02.2011 № 2-255 терміном на 5 років. Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно право власності на житловий будинок та земельну ділянку по вул. Генерала Рибалка, 24 зареєстровано за гр. Юдіним С. В. Нотаріальна згода на вилучення від 02.08.2022.

 

Вільна земельна ділянка в межах існуючого домоволодіння.

 

Дата надходження документації: 29.09.2022 (№ 01-02/32951)

Кінцевий термін прийняття рішення ЧМР: 29.10.2022

 

 

Начальник  управління земельних

ресурсів, землеустрою та інспектування                                    Руслан Донець

 





ДОДАТКИ