ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології


Доповідачі:



Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

928-9-рд

Дата реєстрації:

27.03.2023

Проголосовано:

28.03.2023 11:27:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 928-9-рд

 
























































































             

 
Проект рішення
            № 928-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про заміну замовника          
               
                 

Розглянувши пропозиції департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради, відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 648 Цивільного кодексу України, Черкаська міська рада, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати виконання функцій замовника по об’єкту «Капітальний ремонт об’єктів вулично дорожньої мережі (встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху (системи відеоспостереження та центру керування дорожньою інфраструктурою) в м. Черкаси» департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради 

2. Визначити департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради замовником за договором №286 від 15.11.2021 року, в частині прав та обов’язків попереднього замовника – департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, робіт з капітального ремонту об’єктів вулично дорожньої мережі (встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху (системи відеоспостереження та центру керування дорожньою інфраструктурою) в м. Черкаси (коригування) (Код ДК 021:2015: 45230000-8).

3. Доручити департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради внести відповідні зміни до договору №286 від 15.11.2021 року.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології  (Отрешко С.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

 

 
Міський голова                                                             Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 

 

 

 
  

Пояснювальна записка

до проєкту рішення «Про заміну замовника»

 

15.11.2021 року між департаментом житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради та ТОВ «Новітні цифрові технології» було укладено договір №286 на виконання робіт з капітального ремонту об’єктів вулично дорожньої мережі (встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху (системи відеоспостереження та центру керування дорожньою інфраструктурою) в м. Черкаси (коригування) (Код ДК 021:2015: 45230000-8).

02.03.2023 року рішенням Черкаської міської ради «Про утворення департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради» №38-24 було створено новий виконавчий орган Черкаської міської ради - департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради, якому було передано значну частину повноважень та функцій департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.

Роботи з капітального ремонту об’єктів вулично дорожньої мережі (встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху (системи відеоспостереження та центру керування дорожньою інфраструктурою) в м. Черкаси (коригування) (Код ДК 021:2015: 45230000-8) передбачені договором №286 від 15.11.2021 року відносяться до повноважень департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради, що в свою чергу призводить до необхідності заміни замовника у зобов’язанні. 

На підставі вищевикладеного, прошу депутатів Черкаської міської ради розглянути та прийняти проєкт рішення Черкаської міської ради «Про заміну замовника».

 

 

 

Директор департаменту

дорожньо-транспортної

інфраструктури та екології                                                     Сергій ОТРЕШКО