ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології


Доповідачі:



Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

922-9-рд

Дата реєстрації:

23.03.2023

Проголосовано:

28.03.2023 11:27:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 922-9-рд

 














































































































































              Проект рішення  
            922-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
                   
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради в новій редакції          
                 
                   
Керуючись пунктом 5 статті 57, статтею 78 Господарського Кодексу України, згідно зі статтями 25 та 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», листа комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради від 01.03.2023 №67 (вх. №3135-01-20), з метою приведення Статуту комунального підприємства у відповідність, зміни розміру статного капіталу та зміни органу управління, керуючись вимогами Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1.  Затвердити  статутний капітал комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради у розмірі

129 723 632, 18 грн. (сто двадцять дев’ять мільйонів сімсот двадцять три тисячі шістсот тридцять дві гривні, 18 копійок).

2. Затвердити Статут комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради в новій редакції згідно з додатком.

3.  Директору комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради Шевченку Г.Ю. здійснити реєстрацію Статуту у встановленому порядку.

4. Визнати таким, що втратив чинність пункт 2 рішення Черкаської міської ради від  22.12.2022 № 34-25 «Про затвердження Статуту в новій редакції та доповнення видів економічної діяльності комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології (Отрешко С.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
                   
                   
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО  





 
Пояснювальна записка до

проекту рішення «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради в новій редакції»

 

 
Рішенням Черкаської міської ради від 02.03.2023 №38-24 «Про утворення департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради» було створено новий департамент, до якого переходять певні функції та повноваження департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, відповідно до названого вище рішення у новоутворений департамент входить до складу відділ екології, який в свою чергу контролює та координує діяльність комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради. Тому, виникла необхідність у зміні органу управління цього підприємства  з департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради на департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради.

Також, з метою приведення статутного капіталу комунального підприємства у відповідність, а саме: зменшення розміру статутного капіталу з 153 729 941, 05 грн. до 129 723 632, 18 грн.

На підставі наведеного вище, просимо прийняти проєкт рішення «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради в новій редакції».

 

 
Директор департаменту                                                         Сергій ОТРЕШКО

 

 

 



 
Порівняльна таблиця внесення змін до Статуту КП «Дирекція парків»

 












Поточна редакція Нова редакція
 

 

 

4.2. Статутний фонд (капітал) Підприємства становить 153 729 941 грн 05 коп. (сто п’ятдесят три мільйони сімсот двадцять дев’ять тисяч дев’ятсот сорок одна гривня 05 копійок).

 

1.3.      Органом управління Підприємства є Департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.

 

 

 

 
 

 4.2. Статутний фонд (капітал) Підприємства становить 129 723 632, 18 грн. (сто двадцять дев’ять мільйонів сімсот двадцять три тисячі шістсот тридцять дві гривні, 18 копійок)

 

1.3.      Органом управління Підприємства є Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 922-9-рд 23.03.23 Статут Дирекція парків.pdf Переглянути