ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології


Доповідачі:



Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

924-9-рд

Дата реєстрації:

23.03.2023

Проголосовано:

28.03.2023 11:27:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 924-9-рд

 
















































































































































              Проект рішення  
            №924-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
                   
Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції          
                 
                   
Керуючись пунктом 5 статті 57, статтею 78 Господарського Кодексу України, згідно зі статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради від 06.03.2023 № 237 (вх. №3314-01-18), з метою уточнення розміру статутного капіталу комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради та зміни органу управління, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити статутний капітал комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради у розмірі 120 856 998, 93 грн. (сто двадцять мільйонів вісімсот п’ятдесят шість тисяч дев’ятсот дев’яносто вісім гривень 93 коп.).

 

2. Затвердити Статут комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції згідно з додатком.

 

3. Директору комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради Марченку Б.А. здійснити реєстрацію Статуту у встановленому порядку.

 

4. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради здійснити внесок до статутного капіталу комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради грошовими коштами в сумі 35 000 000, 00 грн. (тридцять п’ять мільйонів грвень) на розрахунковий рахунок комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в банку.

 

5. Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 22.12.2022 № 34-24 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції».

6. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент Дорожньо-транспортної інфраструктури та екології (Отрешко С.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
                   
                   
Міський голова              Анатолій БОНДАРЕНКО  





  
Пояснювальна записка до

проекту рішення «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектотранс» Черкаської міської ради» в новій редакції»

 

 
Рішенням Черкаської міської ради від 02.03.2023 №38-24 «Про утворення департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради» було створено новий департамент, до якого переходять певні функції та повноваження департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, відповідно до названого вище рішення у новоутворений департамент входить до складу управління транспорту, яке в свою чергу контролює та координує діяльність комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради. Тому, виникла необхідність у зміні органу управління цього підприємства  з департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради на департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Черкаської міської ради.

Відповідно до рішення Черкаської міської ради від 14.02.2023 № 36-17 «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2022 №34-34 «Про бюджет Черкаської міської територіальної громади на 2023 рік (2357600000)», передбачено виділення коштів КП «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради, як внесок до статутного капіталу підприємства у розмірі 35 000 000, 00 грн., для придбання автотранспортних засобів.  

На підставі наведеного вище, просимо прийняти проєкт рішення «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради в новій редакції».

 

 
Директор департаменту                                                         Сергій ОТРЕШКО

 

 

 



 
Порівняльна таблиця внесення змін до Статуту КП «Черкасиелектротранс»

 












Поточна редакція Нова редакція
 



1.3. Органом управління підприємства є департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.

 

 

 

 

4.2.      Статутний капітал Підприємства становить 97 393 998, 93 грн. (дев’яносто сім мільйонів триста дев’яносто три тисячі дев’ятсот дев’яносто вісім гривень, 93 копійки).

 

 

 
1.3. Органом управління підприємства є департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології  Черкаської міської ради.

 

 

 

4.2.      Статутний капітал Підприємства становить 120 856 998, 93 грн. (сто двадцять мільйонів вісімсот п’ятдесят шість тисяч дев’ятсот дев’яносто вісім гривень 93 коп.).

 

 

ДОДАТКИ

1 924-9-рд 23.03.23 Статут Черкасиелектротранс.pdf Переглянути