ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Комісія з припинення департаменту організаційного забезпечення


Доповідачі:



Комісія з припинення департаменту організаційного забезпечення

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIX

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

880-9-рд

Дата реєстрації:

22.02.2023

Проголосовано:

28.03.2023 11:27:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 880-9-рд







































































































              Проєкт рішення  
             № 880-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
     

 
           
Про безоплатну передачу  з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки  камер відеоспостереження               
 

 
   

 

 
           
         Розглянувши звернення Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 28.09.2022 року  щодо передачі камер відеоспостереження, протокол №5 засідання комісії  з припинення департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради від 08.12.2022 року, керуючись ст. ст. 25, 26, 59, 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Черкаської міської ради  від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», Черкаська міська рада



ВИРІШИЛА:

          1. Передати безоплатно з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки камери відеоспостереження у кількості 3-х одиниць (додаток 1). 

2.    Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Павла ВАЛЕНЧУКА, постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан БАТИР).

 

 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО
     

 

 
 

 

 
 




                                                                       Додаток 1

                                                             до рішення Черкаської міської ради

                                                             від __________2023 №880-9-рд

 

 

 
Перелік





товарно-матеріальних цінностей, які передаються з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради

на баланс Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування

 

 

  1. Камера відеоспостереження (ІР направленої дії DS-2CD4A35F-IZ  (8-32), інвентарний номер 10481043, вартістю 29 416,91 грн.

  2. Камера відеоспостереження (ІР направленої дії DS-2CD4A35F-IZ  (8-32), інвентарний номер 10481049, вартістю 29 416,91 грн.  

  3. Камера відеоспостереження (ІР направленої дії DS-2CD4A35F-IZ  (8-32), інвентарний номер 10481050, вартістю 29 416,91 грн.   




 

 

 
Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради

 

 
Про безоплатну передачу з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки камер відеоспостереження 

 

 

            Черкаський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки звернувся зі зверненням від 28.09.2022 року про передачу камер відеоспостереження у кількості 3-х одиниць, для організації відеоспостереження території Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.  

             Відповідно до протоколу №5 засідання комісії з припинення департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради від 08.12.2022 року вирішено передати з балансу департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради на баланс Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки камери відеоспостереження у кількості 3-х одиниць та підготувати відповідний проєкт рішення на сесію Черкаської міської ради. 

 

 

 

Голова комісії

з припинення департаменту організаційного

забезпечення Черкаської міської ради                       Євгеній ДАНЧЕНКО