ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Відділ з питань роботи ради


Доповідачі:



Відділ з питань роботи ради

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

875-9-рд

Дата реєстрації:

17.02.2023

Проголосовано:

02.03.2023 14:01:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    3
  • Утримались
    4
  • Не голосували
    9
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 875-9-рд
































































































































              Проект рішення
            № 875-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про внесення змін до Регламенту Черкаської міської ради 9 скликання, затвердженого рішенням  міської ради від 10.12.2020 № 1-2          
               
                 

Відповідно до пункту 1 частини 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

         1.Внести зміни до Регламенту Черкаської міської ради 9 скликання, затвердженого рішенням міської ради від 10.12.2020 № 1-2, а саме:

Ст.42 ч.11 «Порядок голосування та прийняття рішення» доповнити абзацом: «Проєкти рішень, що не є адміністративною послугою, підготовлені не на звернення громадян та юридичних осіб, а з власної ініціативи суб`єктів, та такі, що стосуються повноважень виконавчих органів ради, комунальних підприємств, установ та організацій, засновником яких є Черкаська міська рада, якщо при їх розгляді радою не набирається необхідна кількість голосів для їх ухвалення протягом трьох  засідань сесій, автоматично знімаються з розгляду на  пленарних засіданнях на 6 місяців і не включаються до порядку денного по закінченню цього строку за відсутності такої пропозиції від ініціатора проєкту рішення».

         2.  Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради та голів постійних комісій.

 
                 
                 
Міський голова       Анатолій  БОНДАРЕНКО




Пояснювальна записка



до проєкту рішення «Про внесення змін до Регламенту Черкаської міської ради 9 скликання, затвердженого рішенням  міської ради від 10.12.2020 № 1-2»



                                     


         На виконання доручення секретаря міської ради Тренкіна Ю.В та враховуючи пропозиції, висловлені на засіданні узгоджувальної ради 13.02.2023, підготовлено проєкт рішення «Про внесення змін до Регламенту Черкаської міської  ради 9 скликання, затвердженого рішенням  міської ради від 10.12.2020 № 1-2»  для винесення його на розгляд міської ради.

 

Порівняльна таблиця 

                   












Діюча редакція Запропонована редакція
11. Проект рішення або пропозиція, які не отримали необхідної більшості голосів на підтримку, вважаються не підтриманими. За пропозицією головуючого, Секретаря Ради, депутата, що підтримана процедурним рішенням Ради, проект рішення, пропозиція, доповнення чи зауваження до проекту рішення можуть бути поставлені на повторне голосування не більше одного разу. В разі неприйняття рішення після повторного голосування – проект рішення, пропозиція, доповнення чи поправка вважаються не підтриманими 11. Проект рішення або пропозиція, які не отримали необхідної більшості голосів на підтримку, вважаються не підтриманими. За пропозицією головуючого, Секретаря Ради, депутата, що підтримана процедурним рішенням Ради, проект рішення, пропозиція, доповнення чи зауваження до проекту рішення можуть бути поставлені на повторне голосування не більше одного разу. В разі неприйняття рішення після повторного голосування – проект рішення, пропозиція, доповнення чи поправка вважаються не підтриманими

«Проєкти рішень, що не є адміністративною послугою, підготовлені не на звернення громадян та юридичних осіб, а з власної ініціативи суб`єктів, та такі, що стосуються повноважень виконавчих органів ради, комунальних підприємств, установ та організацій, засновником яких є Черкаська міська рада, якщо при їх розгляді радою не набирається необхідна кількість голосів для їх ухвалення протягом трьох  засідань сесій, автоматично знімаються з розгляду на  пленарних засіданнях на 6 місяців і не включаються до порядку денного по закінченню цього строку за відсутності такої пропозиції від ініціатора проєкту рішення»




 Начальник відділу з питань роботи ради                                                                               Вікторія КУРЧ