ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент житлово-комунального комплексу


Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

894-9-рд

Дата реєстрації:

01.03.2023

Проголосовано:

02.03.2023 10:52:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 894-9-рд



























































































              Проєкт рішення
             894-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про внесення змін до рішення міської ради від 03.03.2022 № 21-1 «Про затвердження міської цільової Програми підтримки Збройних Сил України в 2022 році»          
               
                 

Відповідно до пункту 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про основи національного супротиву», враховуючи пропозиції департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення міської ради від 03.03.2022 № 21-1 «Про затвердження міської цільової Програми підтримки Збройних Сил України в 2022 році»:

1.1. Викласти абзац 6 розділу «4. Обґрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми, обсягів та джерел фінансування, строки виконання Програми» у наступній редакції:

«Головним розпорядником коштів Програми є департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради та інші структурні підрозділи міської ради, визначені рішенням міської ради про міський бюджет на відповідний рік».

1.2. Викласти абзац 1 розділу «5. Контроль за ходом виконання Програми» в наступній редакції:

«Координація діяльності та систематичний контроль за виконанням передбачених Програмою заходів покладається на головного розпорядника коштів».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

 

 
Міський голова   Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 







Пояснення до проекту рішення міської ради

 

«Про внесення змін до рішення міської ради від 03.03.2022 № 21-1 «Про затвердження міської цільової Програми підтримки Збройних Сил України в 2022 році»

 

Відповідно до рішень міської ради від 22.12.2022 № 34-35 «Про утворення управління цивільного захисту Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради» та від 26.01.2023 № 35-20 «Про внесення змін до деяких рішень Черкаської міської ради» передається ряд повноважень до новоутвореного управління, у т.ч. реалізація заходів, передбачених міською цільовою Програмою підтримки Збройних Сил України 2022-2023 роки.

Тому, вносяться наступні зміни:

 





















Чинна редакція Проект рішення
абзац 6 розділу «4. Обґрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми, обсягів та джерел фінансування, строки виконання Програми»
Головним розпорядником коштів  Програми є департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради. Головним розпорядником коштів Програми є визначити департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради та інші структурні підрозділи міської ради, визначені рішенням міської ради про міський бюджет на відповідний рік
абзац 1 розділу «5. Контроль за ходом виконання Програми»
Координація діяльності та систематичний контроль за виконанням передбачених Програмою заходів покладається на департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Координація діяльності та систематичний контроль за виконанням передбачених Програмою заходів покладається на головного розпорядника коштів

 

 

 

В.о. директора департаменту                                                     Сергій ОТРЕШКО