ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг


Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

874-9-рд

Дата реєстрації:

15.02.2023

Проголосовано:

02.03.2023 10:52:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 874-9-рд




















































































































              Проект рішення
             № 874-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична  поліклініка»          
               
                 
Відповідно до ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади  м. Черкаси», враховуючи протоколи електронних аукціонів та звіти про проведення незалежного експертного дослідження  технічного стану основного засобу, що пропонує до списання шляхом ліквідації комунальне  некомерційне підприємство «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка», враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» -  автомобіль  марки  GEELY  MR-7151A, рік випуску - 2007, первісна вартість - 39768,00 гривень, знос - 100%.

2. Вилучені частини, агрегати, вузли оприбуткувати згідно з чинним законодавством. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством, залишити у розпорядженні  установи.

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Черкаської міської ради від 09.06.2022 №25-3 «Про надання дозволу на списання основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична  поліклініка»

4. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію з питань охорони здоров’я   (Тронц Т.В.).
                 
                 
Міський голова         Анатолій Бондаренко



 

 
Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного  засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно - діагностична поліклініка»

 

Враховуючи звернення комунального некомерційного підприємства   «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» від 24.01.2023 №83/01-12  щодо надання дозволу на списання основного засобу - автомобіль  марки  GEELY  MR-7151A, рік випуску - 2007, первісна вартість - 39768,00 гривень, знос - 100%, у зв’язку з його експлуатаційним і фізичним зносом, зумовлений повною втратою технологічних та технічних якостей, економічною недоцільністю ремонту, що підтверджується документами, відповідно до переліку підстав для підготовки проекту зазначеного в  рішенні Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності Черкаської міської територіальної громади», просимо підтримати поданий для розгляду проект рішення «Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка».

 

 



























Директор департаменту         Всеволод  КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ