ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг


Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

852-9-рд

Дата реєстрації:

27.01.2023

Проголосовано:

14.02.2023 11:12:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 852-9-рд







































































































              Проект рішення
            № 852-9-рд
  ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА  
               
                 
Про надання  згоди на безоплатну передачу матеріальних цінностей  з балансу комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня»          
               
                 
Відповідно до п.2 ст. 60 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3 – 1712 «Про нову редакцію Положення  про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», з метою ефективного використання матеріальних цінностей, закуплених за бюджетні кошти, розглянувши клопотання комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня» щодо безоплатної передачі з балансу підприємства матеріальних цінностей на баланс установи  територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси  та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:

 

     1. Надати дозвіл на безоплатну передачу матеріальних цінностей: ліжко функціональне у кількості 30 штук, матрац ортопедичний односторонній у кількості  30 штук з балансу комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня» на баланс територіального центру надання соціальних послуг  м. Черкаси.

  

 2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту          охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію з питань охорони здоров’я  (Тронц Т.В.).   

 
                 
Міський голова           Анатолій Бондаренко



 

 






























 
 

Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

«Про надання дозволу на безоплатну передачу матеріальних цінностей  з  балансу комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська  міська лікарня»

 

      З метою ефективного використання матеріальних цінностей, закуплених за бюджетні кошти,  враховуючи звернення: комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня» від 11.01.2023. №04/03-17, територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси від 05.01.2023 №09/1-9 просимо підтримати поданий до Вашого розгляду проект рішення «Про надання дозволу на безоплатну передачу матеріальних цінностей  з балансу комунального некомерційного підприємства «Перша Черкаська міська лікарня»

 

 

 

 
Директор департаменту         Всеволод  КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ