ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

857-9-рд

Дата реєстрації:

31.01.2023

Проголосовано:

14.02.2023 11:12:09

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 857-9-рд





























































































              Проєкт рішення
             № 857-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про згоду щодо безоплатної передачі у власність Черкаської міської територіальної громади квартир: № 12 по вул. Хрещатик, 205, № 7 по вул. Олексія Панченка, 15/2          
                 
                 
        Розглянувши лист Управління Служби безпеки України в Черкаській області  (ДУС та ЮЗ № 922-01-11 від 20.01.2023) щодо безоплатної передачі квартир: № 12 по вул. Хрещатик, 205, № 7 по вул. Олексія Панченка, 15/2 у власність Черкаської міської територіальної громади, відповідно до вимог ст. 5 Житлового кодексу України, ч. 2 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 3 ст. 1, частини 1 ст. 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ, організацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.11.1995 № 891, з метою реалізації права на приватизацію житла, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:



1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади (в особі Черкаської міської ради), наступних квартир:

 - № 12 по вул. Хрещатик, 205, житловою площею 28,8 кв.м., загальною площею 55,7 кв.м.;

- № 7 по вул. Олексія Панченка, 15/2, житловою площею 15,6 кв.м, загальною площею 32,1 кв.м;

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 

 

Міський голова
       

 

Анатолій БОНДАРЕНКО



 

 

Пояснювальна записка








до проєкту рішення Черкаської міської ради  «Про згоду щодо безоплатної передачі у власність Черкаської міської територіальної громади квартир: № 12 по вул. Хрещатик, 205, № 7 по вул. Олексія Панченка, 15/2»



 

         Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

         Передача у власність Черкаської міської територіальної громади квартир: № 12 по вул. Хрещатик, 205, житловою площею 28,8 кв.м., загальною площею 55,7 кв.м., № 7 по вул. Олексія Панченка, 15/2, житловою площею 15,6 кв.м, загальною площею 32,1 кв.м., власником яких є Держава України в особі Служби безпеки України в оперативному управлінні Управління Служби безпеки України в Черкаській області забезпечить реалізацію права на приватизацію займаних квартир співробітниками Управління Служби безпеки України в Черкаській області.         

 

Директор департаменту                                                                Ірина УДОД