ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент житлово-комунального комплексу


Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

787-9-рд

Дата реєстрації:

06.12.2022

Проголосовано:

22.12.2022 10:52:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 787-9-рд

 




































































































































              Проект рішення
            № 787-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про затвердження Статуту в новій редакції та доповнення видів економічної діяльності комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради            
               
                 

Керуючись пунктом 5 статті 57, статтею 78 Господарського Кодексу України, згідно зі статтями 25 та 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення Статуту комунального підприємства у відповідність, зміни розміру статного капіталу та підвищення ефективності та надійності функціонування житлово-комунального господарства міста, забезпечення сталого розвитку для задоволення потреб населення і господарського комплексу в житлово-комунальних послугах, відповідно до встановлених нормативів та національних стандартів, зростання якості житлово-комунальних послуг, керуючись вимогами Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1.  Затвердити  статутний капітал комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради у розмірі

153 729 941 грн 05 коп. (сто п’ятдесят три мільйони сімсот двадцять дев’ять тисяч дев’ятсот сорок одна гривня 05 копійок).

 

2. Затвердити Статут комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради в новій редакції згідно з додатком.

 

3. Додати до видів економічної діяльності комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради (код ЄДРПОУ 21368856):

КВЕД 16.23 «Виробництво інших дерев’яних будівельних конструкцій і столярних виробів»;

КВЕД 31.09   «Виробництво інших меблів»;

КВЕД 46.90 «Неспеціалізована оптова торгівля»;

КВЕД 49.41 «Вантажний автомобільний транспорт».

 

4.  Директору комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради Шевченку Г.Ю. здійснити реєстрацію Статуту та змін  у встановленому порядку.

  

5. Визнати таким, що втратило чинність  рішення Черкаської міської ради від 25.02.2021 № 4-30 «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради в новій редакції».

 

6. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Отрешко С.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

 
                 
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО





 

 
Пояснювальна записка до

проекту рішення «Про затвердження Статуту в новій редакції та  доповнення видів економічної діяльності комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради»

 

           З метою оптимізації структури та покращення житлово-комунального господарства міста, комунальне підприємство має на меті розширення кола видів економічної діяльності, також у зв’язку із передачею до комунального підприємства майна є необхідність у збільшенні статутного капіталу підприємства.

         Приймаючи до уваги вищевикладене та необхідністю покращення та підвищення ефективності та надійності функціонування житлово-комунального господарства міста, забезпечення сталого розвитку, просимо прийняти проєкт рішення «Про затвердження Статуту в новій редакції та  доповнення видів економічної діяльності комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради».

 

 

В.о. директор департаменту                                                   Сергій ОТРЕШКО

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 787-9-рд 06.12.22 додаток (Статут Дирекція парків).pdf Переглянути
2 787-9-рд 06.12.22 додаток(порівняльна таблиця).pdf Переглянути