ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент "Центр надання адміністративних послуг"


Доповідачі:



Департамент "Центр надання адміністративних послуг"

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

788-9-рд

Дата реєстрації:

12.12.2022

Проголосовано:

22.12.2022 10:52:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 788-9-рд

















































































































              Проєкт рішення
            788-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 09.06.2022 № 25-9 «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради»          
               
                 
На підставі частини 10 статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та підпункту 6 пункту 3 розділу І Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 588 «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг», відповідно до статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести до рішення Черкаської міської ради від 09.06.2022 № 25-9 «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради» такі зміни:

1.1. У підпункті 1.3. пункту 1 абзац «Визначити кількість адміністраторів в департаменті «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради – 46 штатних одиниць» виключити;

1.2. Викласти додаток 1 у новій редакції, що додається.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валенчука П.П.
                 
                 
Міський голова   Анатолій БОНДАРЕНКО



 



 
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 09.06.2022 № 25-9 «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради»»

 

            Проєкт рішення розроблено з метою удосконалення та приведення у відповідність до чинного законодавства рішення Черкаської міської ради від 09.06.2022 № 25-9 «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради».

            29 листопада 2020 року набрав чинності Закон України від 3 листопада 2020 року № 943-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі» (далі – Закон).

            Підпунктом 6 пункту 3 розділу І Закону внесено зміни до частини другої статті 13 Закону України «Про адміністративні послуги» та викладено її в такій редакції:













Чинна редакція

 
Редакція, що втратила чинність

 
2. Адміністратор призначається на посаду та звільняється з посади відповідно до законодавства. 2. Адміністратор призначається на посаду та звільняється з посади особою, яка очолює орган (керівником органу), що прийняв рішення про утворення відповідного центру надання адміністративних послуг.

Кількість адміністраторів визначається органом, який прийняв рішення про утворення відповідного центру надання адміністративних послуг.

 


            Разом із тим, з метою оптимізації та підвищення якості надання адміністративних послуг, удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі, було розроблено нову редакцію Регламенту департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради.

            У зв’язку зі значним обсягом змін внесених до Регламенту департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради та викладенням його в новій редакції, порівняльна таблиця не готувалась.

            Враховуючи вищезазначене, пропонуємо ухвалити відповідне рішення.

 

 

 

Директор департаменту                                                               Олег ТКАЧЕНКО