ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг


Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIV

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

794-9-рд

Дата реєстрації:

12.12.2022

Проголосовано:

22.12.2022 10:52:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 794-9-рд








































































































              Проект рішення
            № 794-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
               
                 
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини»            
               
                 

Відповідно до п.1 п.5 ст. 60, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013  №3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини» та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства  «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини» - ультразвукова система LOGIQ - 400 CL, рік випуску - 1998, інвентарний номер -10480050, первісна вартість – 911 823,00 гривень, знос - 100%.

2. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством, залишити у розпорядженні  комунального некомерційного підприємства  «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини». Вісімдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів золото, та п’ятдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів срібло, перерахувати до міського бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради                                       Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я  (Тронц Т.В.).

 

 
Міський голова                      Анатолій  Бондаренко



 































  
Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

«Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини»

 

          Враховуючи звернення комунального некомерційного підприємства «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини»  від 22.11.2022 №137  щодо надання дозволу на списання обладнання яке фізично застаріло та не підлягає ремонту - ультразвукова система LOGIQ - 400 CL, рік випуску - 1998, первісна вартість - 911 823,00 гривень, знос – 100%, що підтверджується документами, відповідно до переліку підстав для підготовки проекту зазначеного в  рішенні Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», просимо підтримати поданий до Вашого розгляду проект рішення «Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері та дитини».

 

 

 
Директор департаменту         Всеволод  Кульчиковський