ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

774-9-рд

Дата реєстрації:

29.11.2022

Проголосовано:

01.12.2022 11:29:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 774-9-рд




















































































































Проєкт рішення
№ 774-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про передачу в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради нежитлового приміщення по вул. Гоголя, 222
Розглянувши листа департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради від 17.11.2022 № 17239-01-15 з проханням передати в оперативне управління департаменту та на баланс Черкаського міського археологічного музею Середньої Наддніпрянщини нежитлове приміщення за адресою: м. Черкаси,

вул. Гоголя, 222, з метою поліпшення та розширення експозиції, яка налічує більше однієї тисячі експонатів, створення інтерактивної кімнати для популяризації стародавньої історії краю та подальшого розвитку музею, керуючись частиною 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:



1. Передати з оперативного управління та балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та на баланс Черкаського міського археологічного музею Середньої Наддніпрянщини нежитлове приміщення  загальною площею 112,13 кв.м, що розташоване в м. Черкаси, вул. Гоголя, 222.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірину УДОД, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анастасію ЧУБІНУ та постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Руслан БАТИР).
Міський голова Анатолій  БОНДАРЕНКО



 

 














 
Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про передачу в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради нежитлового приміщення по вул. Гоголя, 222»

 

Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

         Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

         Передача з оперативного управління та балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради в оперативне управління департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради  та на баланс Черкаського міського археологічного музею Середньої Наддніпрянщини нежитлового приміщення по вул. Гоголя, 222 забезпечить поліпшення та розширення експозиції, яка налічує більше однієї тисячі експонатів, створення інтерактивної кімнати для популяризації стародавньої історії краю та подальшого розвитку музею.

 
Директор департаменту Ірина УДОД