ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг


Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

765-9-рд

Дата реєстрації:

21.11.2022

Проголосовано:

01.12.2022 11:10:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 765-9-рд












































































































              Проект рішення
          № 765-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання  дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка»            
               
                 
Відповідно до п.1 п.5 ст. 60, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013  №3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства  «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка», а саме:

 - апарат рентгенівський флюорографічний «Серіомета 5», рік випуску - 2000, первісна вартість - 165 000,00 гривень, знос – 100%;

- апарат ультразвукової діагностики Aloka SSD -1100, рік випуску -1999, первісна вартість – 102 867,00 гривень, знос – 100%.

2. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством, залишити у розпорядженні  комунального некомерційного підприємства  «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка». Вісімдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів золото, та п’ятдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів срібло, перерахувати до міського бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).

 

 
Міський голова                      Анатолій  Бондаренко



 































 
Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

«Про надання дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка»

 

  Враховуючи звернення комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка» від 04.11.2022 №870/01-12  щодо надання дозволу на списання обладнання яке фізично застаріло та не підлягає ремонту: апарат рентгенівський флюорографічний «Серіомета 5», первісна вартість - 165 000,00 гривень, рік випуску – 2000 , знос – 100%,  апарат ультразвукової діагностики Aloka SSD-1100, первісна вартість-102 867,00 гривень, рік випуску-1999, знос – 100%, що підтверджується документами, відповідно до переліку підстав для підготовки проекту зазначеного в  рішенні Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», просимо підтримати поданий до Вашого розгляду проект рішення «Про надання дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка».

 

 

 
Директор департаменту         Всеволод  Кульчиковський