ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг


Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

755-9-рд

Дата реєстрації:

09.11.2022

Проголосовано:

01.12.2022 11:10:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    35
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 755-9-рд



























































































































              Проєкт рішення
            №755-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” в новій редакції          
               
                 
Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою приведення статутних документів до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” у розмірі 9605960  гривень 00 коп. (дев'ять мільйонів шістсот п'ять тисяч дев'ятсот шістдесят гривень 00 копійок).

2. Затвердити Cтатут комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” в новій редакції згідно з додатком.

3. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня”, після прийняття рішення, подати на реєстрацію Статут відповідно до чинного законодавства.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 25.02.2021 № 4-8 “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня”  в новій редакції”.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).
                 
                 
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО
           





 





























Пояснювальна записка

до проєкту рішення:

 

Про затвердження Статуту комунального підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” в новій редакції

 

Відповідно до рішення Черкаської міської ради від 18.08.2022 №28-63 "Про надання  комунальному некомерційному підприємству "Черкаська міська інфекційна лікарня" земельної ділянки в постійне користування по вул. 30-річчя Перемоги, 16/1, КНП "Черкаська міська інфекційна лікарня" отримала в постійне користування земельну ділянку площею 1,9604 га. Вартість земельної ділянки складає - 9605960,00 грн. Це призвело до збільшення розміру статутного капіталу, а саме: було 1684  грн. 00 коп. стало 9605960 грн. 00 коп.

Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою внесення змін у статутні документи закладу, виникає необхідність винести дане питання на сесію міської ради, а саме проєкт рішення “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська інфекційна лікарня” в новій редакції”.

 

Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг      

 

 

Всеволод КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ
           
         



 

ДОДАТКИ

1 755-9-рд 09.11.22 додаток (статут).pdf Переглянути