ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент


Доповідачі:



Департамент

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями (2/3 від складу ради)

Номер:

740-9-рд

Дата реєстрації:

25.10.2022

Проголосовано:

08.11.2022 10:41:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 740-9-рд

















































































































Проєкт рішення
740-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання згоди на передачу об’єкта державної власності у комунальну власність Черкаської міської ради
 
На підставі абзаців другого – п’ятого частини першої статті 2 та статті 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 23.02.2022 № 275 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2020 р. № 844», розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. № 523-р та відповідно до пункту 51 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної власності із сфери управління Міністерства економіки України з балансу державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» у комунальну власність Черкаської міської ради окреме індивідуально визначене майно – принтер для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування у кількості 1 (одна) штука (номенклатурний номер 64551) вартістю 123 750,00 (сто двадцять три тисячі сімсот п’ятдесят грн. 00 коп.) гривень (без урахування ПДВ) з зобов’язанням використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність.

 

2. Прийняття об’єкта майна, зазначеного у пункті 1 цього рішення, здійснити відповідно до вимог чинного законодавства з метою використання департаментом «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради для надання адміністративних послуг з реєстрації транспортних засобів та видачі національних посвідчень водія з урахуванням техніко-економічного обґрунтування передачі окремого індивідуально визначеного майна.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валенчука П.П.

 
Міський голова Анатолій БОНДАРЕНКО



 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про надання згоди на передачу об’єкта державної власності у комунальну власність Черкаської міської ради»

 

         Із набранням чинності 15.05.2022 постанови Кабінету Міністрів України від 23.02.2022 № 275 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2020 р. № 844» (далі – Постанова) було внесено зміни до технічного опису бланка свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та до технічного опису бланка національного посвідчення водія, а також визначено можливість подальшого використання бланків старого зразка до кінця поточного року, внаслідок чого державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» (далі – Поліграфкомбінат) припинено виготовлення бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів і національних посвідчень водія старого зразка та розпочато виготовлення і постачання бланків нового зразка.

         З метою забезпечення доступу громадян до адміністративних послуг у відповідній сфері Мінцифри разом з Мінекономіки, Головним сервісним центром МВС України та Поліграфкомбінатом розпочато підготовку до заміни принтерів Toppan СР500, які використовуються для оформлення та видачі посвідчення водія та державної реєстрації транспортних засобів, що є в наявності у ЦНАП та знаходяться на балансі органів місцевого самоврядування, на принтери для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro К60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування (далі – принтери), яке може здійснювати персоналізацію бланків нового зразка, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 23.02.2022 № 275 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2020 р. № 844».

         Відповідно до статті 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (далі - Закон) передача права державної власності у комунальну власність здійснюється за рішенням Кабінету Міністрів України щодо об’єктів, визначених у абзацах другому - п’ятому частини першої статті 2 цього Закону, зокрема інше окреме індивідуально визначене майно підприємств. Передача об’єктів з державної у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міст, районів у містах здійснюється за наявності згоди відповідних сільських, селищних, міських, районних у містах рад, якщо інше не передбачено Законом.

         Враховуючи вищезазначене, пропонуємо прийняти відповідне рішення.

 

 

 

Заступник директора департаменту                                            Ігор ВОЛОШИН