ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг


Доповідачі:



Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями (2/3 від складу ради)

Номер:

732-9-рд

Дата реєстрації:

12.10.2022

Проголосовано:

08.11.2022 10:41:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 732-9-рд








































































































































              Проект рішення
            № 732-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»          
               
                 
Відповідно до ст.26, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013   №3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади  м. Черкаси», розглянувши звіти про проведення незалежного експертного дослідження  технічного стану основного засобу, що пропонує до списання комунальне некомерційне підприємство «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»  -  автомобіль  марки  ВАЗ, модель - 2106, рік випуску - 1992, первісна вартість - 12691,00 гривень, знос - 100%.

2. Вилучені частини, агрегати, вузли оприбуткувати згідно з чинним законодавством.  Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством, залишити у розпорядженні  установи.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію з питань охорони здоров’я  (Тронц Т.В.).

 
                 
                 
Міський голова         Анатолій   БОНДАРЕНКО
           





 























Пояснювальна записка

до проекту рішення:

 

Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного  засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»

 

 
Рішенням Черкаської міської ради від 18.08.2022 №28-13 «Про надання дозволу на списання основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» було надано дозвіл на списання основного засобу - автомобіль  марки  ВАЗ, модель - 2106, рік випуску -1992, первісна вартість – 12691,00 гривень, знос - 100% з балансу підприємства шляхом продажу через аукціон. Враховуючи повторне звернення комунального некомерційного підприємства «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» від 29.09.2022 №1825 щодо надання дозволу на списання основного засобу , у зв’язку з тим, що аукціон по продажу автомобіля  марки  ВАЗ, модель – 2106 не відбувся по причині відсутності учасників, просимо підтримати поданий для Вашого розгляду проект рішення «Про надання дозволу на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

 

 
Директор департаменту         Всеволод   КУЛЬЧИКОВСЬКИЙ