ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

департамент економіки та розвитку


Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

726-9-рд

Дата реєстрації:

28.09.2022

Проголосовано:

29.09.2022 11:11:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 726-9-рд

























































































             

 

 
Проєкт рішення
       

 

 

 

 
      № 726-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про передачу в оперативне управління та на баланс департаменту соціальної політики Черкаської міської ради нежитлових приміщень по вул. Хоменка, 14/2  та по вул. Олексія Панченка,7                   
               
                 

            Розглянувши службову записку департаменту соціальної політики Черкаської міської ради від 27.09.2022 № 84/28-5/07-17 з проханням передати в оперативне управління та на баланс департаменту соціальної політики Черкаської міської ради нежитлові приміщення по вул. Хоменка, 14/2  та по вул. Олексія Панченка,7, керуючись частиною 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради в оперативне управління та на баланс департаменту соціальної політики Черкаської міської ради нежитлове приміщення першого поверху № 4, А-9, загальною площею 90,90 кв.м, що розташоване в м. Черкаси, вул.       Хоменка, 14/2.

2. Передати з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради в оперативне управління та на баланс департаменту соціальної політики Черкаської міської ради нежитлове приміщення першого поверху загальною площею 110,2 кв.м, А-9, що розташоване в м. Черкаси, вул.           Олексія Панченка, 7.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію міської ради з питань житлово – комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).

 

 
Міський голова                                                                  Анатолій БОНДАРЕНКО



                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



УКРАЇНА

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ

18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел. (0472) 36-01-88

 



                                     

 

                                            Пояснювальна записка

 

до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про передачу в оперативне управління та на баланс департаменту соціальної політики Черкаської міської ради нежитлових приміщень по вул. Хоменка, 14/2 та по вул. Олексія Панченка, 7»

 

 

            Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб'єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

         Передача об’єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.

         Передача з балансу департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради в оперативне управління та на баланс департаменту соціальної політики Черкаської міської ради нежитлового приміщення першого поверху загальною площею 90,90 кв.м, що розташоване в м. Черкаси по вул. Хоменка, 14/2, нежитлового приміщення першого поверху загальною площею 110,20 кв.м, що розташоване в м. Черкаси по вул. Олексія Панченка, 7, забезпечить належне їх використання та утримання.

 

 

Директор департаменту                                                                      Ірина УДОД