ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент освіти та гуманітарної політики


Доповідачі:



Департамент освіти та гуманітарної політики

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXX

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

700-9-рд

Дата реєстрації:

08.09.2022

Проголосовано:

29.09.2022 11:11:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 700-9-рд

 








































































              Проект рішення
              №   700-9-рд
  ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
   
Про затвердження міської програми «Забезпечення проведення профілактичних медичних оглядів працівників установ та закладів освіти, культури, фізичної культури і спорту, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на  2023-2027 роки»      
   

Відповідно до п.22 частини 1 ст.26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 21 частини 1 ст.91 Бюджетного кодексу України та з метою забезпечення виконання заходів щодо проходження медичних оглядів працівниками закладів департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, Черкаська міська ради

ВИРІШИЛА:



1. Затвердити Звіт про виконання Міської програми  «Забезпечення проведення профілактичних медичних оглядів працівників установ та закладів освіти, культури, фізичної культури і спорту, закладів роботи з молоддю, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на 2020-2022 роки» за 2020, 2021, І півріччя 2022 року згідно з додатком 1.

2. Затвердити міську програму «Забезпечення проведення профілактичних медичних оглядів працівників установ та закладів освіти, культури, фізичної культури і спорту, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на  2023-2027 роки» згідно з додатком 2.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анастасію Чубіну

та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Катерина  Холупняк ).

 
Міський голова          Анатолій  Бондаренко
           



 

 
Пояснювальна записка

до проекту рішення Черкаської міської ради «Про затвердження міської програми «Забезпечення проведення профілактичних медичних оглядів працівників установ та закладів освіти, культури, фізичної культури і спорту, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на  2023-2027 роки»

 

 
Відповідно  до ст. 169 Кодексу законів про працю України (зі змінами),

ст. 17 Закону України «Про охорону праці» від 14.10.1992  № 2694-ХІІ, ст. 21 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» від 06.04.2000 № 1645-ІІІ (зі змінами), ст. 31 Закону України від 19.11.1992

№ 2801-ХІІ «Основи законодавства України про охорону здоров’я» (зі змінами),  постанови Кабінету Міністрів України від 23.05.01 №559 «Про затвердження переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним медичним оглядам, порядку проведення цих оглядів та видачі особистих медичних книжок» (зі змінами), наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 №280 «Щодо організації проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб» (зі змінами), департаментом освіти та гуманітарної політики розроблена міська програма «Забезпечення проведення профілактичних медичних оглядів працівників установ та закладів освіти, культури, фізичної культури і спорту, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на 2023-2027 роки», згідно якої визначена кількість працівників, які працюють в департаменті та підпорядкованих йому закладах і підлягають обов’язковому проходженню профілактичних медичних оглядів, кількість необхідних обстежень.

З метою вчасного здійснення профілактичних медичних оглядів та лабораторних обстежень працівників установ та закладів департаменту освіти та гуманітарної політики фінансування Програми буде здійснюватись за рахунок коштів загального фонду міського бюджету, передбачених в кошторисах розпорядників коштів.

Відповідальний виконавець Програми – департамент освіти та гуманітарної політики.

Розрахунки обсягу коштів, необхідних для виконання програми, здійснені відповідно до цін на послуги за укладеними договорами 2021 року з урахуванням прогнозних індексів  росту  споживчих цін.

Просимо прийняти на розгляд питання затвердження Міської програми «Забезпечення проведення профілактичних медичних оглядів працівників установ та закладів освіти, культури, фізичної культури і спорту, підпорядкованих департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради  на  2023-2027 роки».

 

 

 

 

Директор  департаменту                                                         Богдан БЄЛОВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 700-9-рд 08.09.22 додаток.pdf Переглянути