ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент житлово-комунального комплексу


Доповідачі:



Департамент житлово-комунального комплексу

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

682-9-рд

Дата реєстрації:

12.08.2022

Проголосовано:

06.09.2022 11:16:44

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 682-9-рд







































































































              Проект рішення
             № 682-9-рд
  ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА  
               
                 

Про розгляд електронної петиції «Почепити на кожній зупинці реальні графіки роботи міських маршрутів»

 
         
Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 №2-143, Черкаська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Електронну петицію (від 09.07.2022 № Че/1769-еп) «Почепити на кожній зупинці реальні графіки роботи міських маршрутів» підтримати частково.

2. Доручити комунальному підприємству «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» (Кучер П.С.) оновити розташовані на зупинках графіки руху міського електротранспорту у м. Черкаси.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на виконуючого обов’язки директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Отрешка С.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
Міський голова           Анатолій БОНДАРЕНКО  



 

 

                                                                              














 
Пояснювальна записка

до проекту рішення:

Про розгляд електронної петиції

«Почепити на кожній зупинці реальні графіки роботи міських маршрутів»

 

До Черкаської міської ради надійшла електронна петиція щодо розміщення на кожній зупинці реальних графіків роботи міських маршрутів.

Міською владою у період дії воєнного стану постійно вживаються заходи щодо сприяння з питань транспортного забезпечення усіх без виключення верств населення. Наразі тролейбуси виїжджають на маршрути згідно із визначеними розкладами руху. Тому комунальне підприємство «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» зобов’язано привести у відповідність графіки руху та поновити їх на зупинках громадського транспорту.

Транспортне сполучення у м. Черкаси виконується в умовах обмежень під час дії воєнного стану, робота міських автоперевізників враховує постійні зміни та доопрацювання відповідно до реального часу, які відображаються на графіках руху, що змінюються, фактичний стан автопідприємства, його наявні можливості та інше. Розмістити чіткі графіки руху автобусів на цей час немає можливості.

Прошу розглянути та підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про розгляд електронної петиції «Почепити на кожній зупинці реальні графіки роботи міських маршрутів».

 
В.о. директора департаменту ЖКК         Сергій ОТРЕШКО



 

ДОДАТКИ

1 682-9-рд 12.08.22 (петиція).pdf Переглянути