ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Відділ "Патронатна служба"


Доповідачі:



Відділ "Патронатна служба"

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

678-9-рд

Дата реєстрації:

11.08.2022

Проголосовано:

18.08.2022 12:44:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 678-9-рд

 





















































































              Проєкт рішення
            № 678-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
Про нагородження Плющая І.І. грамотою

Черкаської міської ради
         
                 
                 

Відповідно до ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве  самоврядування  в Україні», ст. 91 Бюджетного кодексу України, згідно з Програмою фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням міськими відзнаками  громадян, трудових колективів на 2021-2025 роки, Положенням про нагородження грамотою Черкаської міської ради, затверджених рішеннями Черкаської міської ради від 24.12.2020 № 2-47 та від 10.04.2020 № 2-5914  відповідно, враховуючи  клопотання директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Бєлова Б.О. (вх. № 11241-01-29 від 04.08.2022), подання комісії попереднього розгляду матеріалів про нагороди при виконавчому комітеті  Черкаської міської ради (протокол № 17 від 08.08.2022), Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

 


  1. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, педагогічну майстерність, впровадження в освітній процес сучасних форм і методів навчання дітей та учнівської молоді, значний особистий внесок у розвиток освіти міста, створення одного з найперспективніших закладів освіти, який має високі рейтинги серед закладів освіти України, нагородити грамотою Черкаської міської ради та значком  до неї ПЛЮЩАЯ Івана Івановича, директора Черкаського фізико-математичного ліцею (ФІМЛІ) Черкаської              міської ради Черкаської області.

  2. Департаменту управління справами та юридичного забезпечення                          Черкаської міської ради забезпечити придбання грамоти Черкаської міської ради, яка виготовляється на пластині із металу жовтого кольору, що кріпиться  на дерев’яній основі формату А4. Орієнтовна вартість придбання грамоти  Черкаської міської ради 370,63 грн. Усі витрати, пов’язані з виконанням цього рішення, здійснювати у межах кошторису Програми фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням  міськими відзнаками громадян, трудових  колективів на 2021-2025 роки.

  3. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу «Патронатна служба» Черкаської міської ради Добровольського М.М. та постійну комісію міської ради з  питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики  та регламенту (голова комісії Майборода Л.В.).


 

Міський голова                                                                  Анатолій БОНДАРЕНКО
                 



 



 
Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради

«Про нагородження Плющая І.І. грамотою

Черкаської міської ради»

 

Розглянувши клопотання директора департаменту освіти та гуманітарної  політики Черкаської міської ради Бєлова Б.О. (вх. № 11241-01-29  від 04.08.2022), згідно з Програмою фінансування заходів, пов’язаних   із нагородженням міськими відзнаками громадян, трудових  колективів на 2021-2025 роки, Положенням про грамоту Черкаської міської ради, затверджених рішеннями Черкаської міської ради від 24.12.2020 № 2-47 та від 10.04.2020 № 2-5914 відповідно, враховуючи подання комісії   попереднього розгляду матеріалів про нагороди  при виконавчому комітеті Черкаської міської ради (протокол № 17 від 08.08.2022), вважаємо за доцільне:

- за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, педагогічну майстерність, впровадження в освітній процес сучасних форм і методів  навчання дітей та учнівської молоді, значний особистий внесок у розвиток  освітньої галузі міста, створення одного з найперспективніших закладів освіти, який має високі рейтинги серед закладів освіти України, нагородити   грамотою Черкаської міської ради та значком до неї ПЛЮЩАЯ Івана  Івановича, директора Черкаського фізико-математичного ліцею (ФІМЛІ)  Черкаської міської ради Черкаської області.

Плющай І.І. з липня 1993 року очолює ФІМЛІ, забезпечує на високому рівні впровадження Державних стандартів базової та повної середньої освіти. Ефективно запроваджує інноваційні технології в управлінській діяльності. За семестровим оцінюванням навчальних досягнень учнів індекс успішності в ліцеї становить  8,4 бала, показник якості навченості –  86,8 %.

        Під керівництвом Плющая І.І. Черкаський фізико-математичний ліцей (ФІМЛІ) у 2005 році став дипломантом фінального етапу конкурсу якості  «100 найкращих товарів України» у номінації «освітні послуги».

Ліцеїсти щороку стають призерами олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук І, ІІ, ІІІ   та ІV рівнів. За результатами ЗНО ліцей посідає 1 місце в місті та області,   щороку входить в двадцятку найкращих навчальних закладів України.

За результатами державної атестації у 2011 році Черкаський фізико-математичний ліцей (ФІМЛІ) визнано атестованим.

Плющай І.І. проводить семінари-практикуми для  керівників шкіл міста та області, слухачів курсів підвищення кваліфікації щодо особливостей  організації освітнього процесу в ліцеї.

         У закладі сформовано успішний колектив однодумців – учнів, батьків,     педагогів, представників громадськості. 2017 року за участю випускників   ФІМЛІ та членів учнівського парламенту створено ГО «ФІМЛЯНИ»  та благодійний фонд. За підтримки громадської організації 2018 року заклад брав участь у програмі Громадського бюджету та переміг із проєктом «Наукова хатка». У 2019 році на базі ФІМЛІ проводився загальноміський конкурс   «Че-буктрейлер».

         З ініціативи Івана Івановича щороку у ФІМЛІ проводиться олімпіада  з математики для школярів міста «Математичний олімп».

         Протягом трьох років ліцей був дослідно-експериментальним  майданчиком обласного рівня з запровадження в навчальному закладі  «Віртуальної вчительської».

          Ліцеїсти щорічно беруть участь у багатьох екологічних акціях міста,   таких як «Збережи дереву кілечко», «Посади дерево», «Дай місту калинове  намисто», «Блакитна стрічка», «Збережи води краплину».

Плющаєм Іваном Івановичем організовано  співпрацю та укладено угоди з Черкаським  національним університетом ім. Б. Хмельницького, Черкаським державним технологічним університетом, Київським політехнічним інститутом    ім. І. Сікорського.

У рамках співпраці з громадською організацією «К-фаунд Україна»   на базі ліцею працює  молодіжна «Школа програмування» та «Школа фінансової грамотності».

         У ліцеї створено безпечні умови праці та навчання.

         Директор щорічно звітує перед педагогічним та батьківським колективами і громадськістю. За результатами голосування під час таких звітів роботу   директора переважна більшість оцінює на «відмінно» та «добре».

        Плющай І.І. успішно координує  діяльність всіх членів педагогічного  колективу для реалізації поставлених завдань; справедливий, вимогливий,  наполегливий та демократичний. Має повагу серед працівників закладу, учнів, батьків, педагогічної громадськості міста та області.

Нагородження Плющая І.І. пропонуємо провести публічно  в урочистій  обстановці.

 

 

Начальник відділу

«Патронатна служба»

Черкаської міської ради                                       Микола ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ

 



 

 

Орієнтовний розрахунок витрат на нагородження Плющая І.І.

грамотою Черкаської міської ради та значком до неї

 


















№з/п  

Назва відзнаки
 

Вартість відзнак (грн.)
1 Грамота Черкаської міської ради 370,63
2 Значок до неї (придбаний

у попередні роки)
30,00

 

 

 

Начальник відділу

«Патронатна служба»

Черкаської міської ради                                       Микола ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ