ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент економіки та розвитку


Доповідачі:



Департамент економіки та розвитку

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

680-9-рд

Дата реєстрації:

12.08.2022

Проголосовано:

18.08.2022 11:08:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 680-9-рд



































































































              Проєкт рішення  
             № 680-9-рд  
  ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
                 
Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Черкаської міської ради від 23.06.2022 року №26-6 «Про передачу в оперативне управління департаменту соціальної політики Черкаської міської ради нежитлової будівлі по  вул. Благовісна, 148 з метою організації умов тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, які прибули  в м. Черкаси»            
                 
 
Відповідно до ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи службову записку директора департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Євгенія ДАНЧЕНКА від 05.08.2022,    Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:



  1.  Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 23.06.2022 року №26-6 «Про передачу в оперативне управління департаменту соціальної політики Черкаської міської ради нежитлової будівлі по вул. Благовісна, 148 з метою організації умов тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, які прибули  в м. Черкаси».



   2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради (Ірина УДОД),  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Марина ГАРКАВА), постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Руслан БАТИР).

 

 

Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО
     

 

 
   



 

Пояснювальна записка

до проєкту рішення Черкаської міської ради

Про визнання таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 23.06.2022 року №26-6 «Про передачу в оперативне управління департаменту соціальної політики Черкаської міської ради нежитлової будівлі по вул. Благовісна, 148 з метою організації умов тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, які прибули  в м. Черкаси».

 

 
   Рішенням Черкаської міської ради від 23.06.2022 №26-6   вирішено нежитлову будівлю (розташовану за адресою: м. Черкаси,   вул. Благовісна, 148, як об’єкт для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, що прибули в місто Черкаси) передати в оперативне управління департаменту соціальної політики Черкаської міської ради   з метою облаштування приміщень та організації соціально-побутових умов для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб.    

  Враховуючи те, що безпосередньо Черкаський міський центр соціальних служб буде здійснювати організацію соціально-побутових умов для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб в нежитловій будівлі  по вул. Благовісна, 148, вищевказане нерухоме майно буде включено до Переліку другого типу відповідно до Порядку передачі майна та передано департаментом охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради в оренду Черкаському міському центру соціальних служб відповідно  до Закону України «Про оренду державного та комунального майна»,  зі встановленням  розміру орендної плати за оренду об’єкта міської комунальної власності відповідно до  Положення про оренду комунального майна територіальної громади м. Черкаси, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 06.09.2012 №3-1129 «Про порядок оренди майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Черкаси».

  З урахуванням вищевикладеного, рішення Черкаської міської ради   від 23.06.2022 №26-6 «Про передачу в оперативне управління департаменту соціальної політики Черкаської міської ради нежитлової будівлі   по вул. Благовісна, 148 з метою організації умов тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, які прибули в м. Черкаси» необхідно визнати таким, що втратило чинність.

 

 

Заступник директора департаменту

економіки та розвитку                                                Людмила ГУРІНЕНКО