ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Департамент управління справами та юридичного забезпечення


Доповідачі:



Департамент управління справами та юридичного забезпечення

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому

Номер:

655-9-рд

Дата реєстрації:

13.07.2022

Проголосовано:

14.07.2022 10:01:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 655-9-рд







































































































              Проєкт рішення
            № 655-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 09.06.2022 № 25-9   «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міські ради»          
                 

Відповідно до статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення Черкаської міської ради від 09.06.2022 № 25-9 «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради», враховуючи службову записку заступника директора департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради Катерини Пидорич від 07.07.2022 б/н та службову записку директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради  Олега Ткаченка від 07.07.2022 № 3/05-28/04, Черкаська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 


1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 09.06.2022 № 25-9  «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міські ради»:


1.1. В абзаці першому підпункту 1.3 пункту 1 цього рішення цифри «49» замінити на цифри «46».

1.2. Вважати такими, що втратили чинність підпункти 6.1, 6.2 пункту 6 та додатки 5, 6 цього рішення.

1.3. Виключити абзац другий пункту 11 цього рішення.

2. Затвердити положення про департамент управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради в новій редакції (додаток 1).

3. Затвердити положення про департамент «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради в новій редакції (додаток 2).

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Анатолія Бондаренка.

 

 

Міський голова
 

 

 
      Анатолій БОНДАРЕНКО
           



 

 

 
Пояснювальна записка до проєкту рішення

«Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 09.06.2022 № 25-9 «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міські ради»


У зв’язку з ухваленням Черкаською міською радою рішення від 09.06.2022 № 25-9 «Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міської ради» та утворенням відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, виникла необхідність у внесенні змін до положення про департамент управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради шляхом виключення з нього повноважень відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, який до ухвалення рішення від 09.06.2022 № 25-9 перебував у складі цього департаменту.

Крім того, виникла необхідність в уточненні кількості адміністраторів в департаменті «Центр надання адміністративних послуг» та затвердженні положення про департамент в новій редакції. Оскільки запропоноване положення про департамент «Центр надання адміністративних послуг» змінено майже повністю, по відношенню до чинної редакції, викладати порівняльну таблицю є недоцільним.

 

 

Заступник директора департаменту –

начальник юридичного управління                                                  Катерина ПИДОРИЧ

 

 

 

  






















Порівняльна таблиця до проєкту рішення Черкаської міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 09.06.2022 № 25-9«Про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради, припинення управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради та внесення змін до рішень Черкаської міські ради»

 
Попередня редакція

 
Нова редакція рішення

 
- Визначити кількість адміністраторів в департаменті «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради – 49 штатних одиниць. - Визначити кількість адміністраторів в департаменті «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради – 46 штатних одиниць.

 
- «6.1. Положення про департамент «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради (додаток 5).

6.2. Положення про департамент управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради у новій редакції (додаток 6)»

 
- відсутні

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
- «Фінансування виконавчих органів Черкаської міської ради щодо яких ухвалено це рішення, здійснювати в межах кошторисних призначень, визначених рішенням «Про бюджет Черкаської міської територіальної громади на 2022 рік (23576000000)» станом на дату ухвалення цього рішення».

 

 
- відсутній

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


























Порівняльна таблиця положення про департамент управління справами та юридичного забезпечення
Попередня редакція Нова редакція
Абз. 5 п. 1.6:

  • забезпечення організації роботи виконавчого комітету Черкаської мі­ської ради;


 




Абз. 2 розділу 2:

  • організація роботи щодо забезпечення діяльності виконавчого коміте­ту Черкаської міської ради;


 




Абз. 16, 17 розділу 2:

  • узагальнення пропозицій про складання планів роботи виконавчого комітету та сприяння їх реалізації;

  • забезпечення підготовки та проведення нарад, семінарів, які прово­дить виконавчий комітет;


 




 




Розділ 2 доповнено абзацом наступного змісту:

  • сприяння у організації та проведенні виборів у порядку, передбаченому виборчим законодавством;


 

 

 

 

 

 

ДОДАТКИ

1 655-9-рд 13.07.22 додатки.pdf Переглянути