ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

департамент архітектури та містобудування


Доповідачі:



департамент архітектури та містобудування

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVI

Скликання:

IX

Вид:

В цілому з пропозиціями

Номер:

2363-9-з

Дата реєстрації:

26.01.2022

Проголосовано:

23.06.2022 12:04:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 2363-9-з
























































































Проєкт рішення
№ 2363-9-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про поновлення договору оренди землі громадянці Макаровій Л. С. по вул. Дахнівській, 30 (лишки в межах існуючого домоволодіння)
Розглянувши заяву громадянки Макарової Л. С. щодо поновлення договору оренди землі, відповідно до статей 12, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 33 Закону України “Про оренду землі” та статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Поновити громадянці Макаровій Ларисі Сергіївні договір оренди земельної ділянки площею 0,0130 га    по вул. Дахнівській, 30 на 5 років для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

2. Громадянці, якій передано земельну ділянку в оренду укласти договір оренди землі з Черкаською міською радою протягом двох місяців з дати прийняття рішення.

3. Контроль за укладенням договору оренди землі з Черкаською міською радою та державною реєстрацією права оренди покласти на управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.

4. Головному управлінню Держгеокадастру в Черкаській області, в разі нездійснення громадянкою дій, направлених на укладання договору оренди землі протягом двох місяців з дати прийняття рішення, вжити відповідних заходів по усуненню порушень законності користування земельною ділянкою.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Олена Агапова).

 

 

Міський голова                                                                    Анатолій Бондаренко

 



 

















Пояснювальна записка

до проекту рішення:

«Про поновлення договору оренди землі громадянці Макаровій Л. С. по вул. Дахнівській, 30 (лишки в межах існуючого домоволодіння)»

 

Даним проектом рішення передбачено поновлення громадянці Макаровій Л . С. договору оренди земельної ділянки по вул. Дахнівській, 30.

Земельна ділянка використовується відповідно до договору оренди землі який укладено на 5 років до 03.02.2022 року.

Договір оренди земельної ділянки поновлюється відповідно до статей 12, 124, 125, 126 Земельного кодексу України та статті 33 Закону України «Про оренду землі».

Лишки в межах існуючого домоволодіння.

 

Дата надходження документації: 04.10.2021 (№ 01-11/59486)

Кінцевий термін розгляду питання ЧМР: 04.11.2021

 

 

Начальник  управління

земельних ресурсів та землеустрою                                           Руслан Донець